Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yağmur Reklam Derince Masterler şampiyon! “5-3”

Aydın Kuşadası’nda gerçekleşen Fantastik Masterler Turnuvası’nda Yağmur Reklam Derince Masterler fırtınası esti. Kırmızı beyazlı ekibimiz finalde Edirne Masterler’i 5-3 mağlup etti ve kupayı kaldıran taraf oldu.

Aydın Kuşadası’nda gerçekleşen Fantastik

ŞAMPİYON APOLETİ İLE GİTTİLER

Marmara Masterler Federasyon Ligi’nde ilk yıl kupayı alan ikinci yıl ise yarı final oynayan Yağmur Reklam Derince Masterler, Aydın Kuşadası’nda gerçekleşen olan Fantastik Masterler Turnuvası’nda ilimizi başarı ile temsil etti. Kuşadası Adakule Otel’de gerçekleşen organizasyona Yağmur Reklam Derince Masterler iddialı bir kadro ile gitti.

HAMZA MUTLU DA FORMA GİYDİ

Aralarında Kocaelispor’un eski futbolcularından, Belediye Derincespor’a tarihi şampiyonluğu yaşatan teknik adam Hamza Mutlu, Belediye Derincespor’un eski sağ beki Bahtiyar Yıldırım, ilimiz amatörünün golcü isimlerinden Ferhat Çiçek gibi futbolcuların yer aldığı takımın kaptanlığını unutulmaz futbolculardan Güngör Açıkgöz yaptı.

İKİ GRUP LİDERİ FİNALE YÜKSELDİ

Yağmur Reklam Derince Masterler ilk maçında Aydın Ortaklar Masterler karşısında sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı, golü Ramazan Şengün attı. İkinci maçta Bodrum Halikarnas Masterler’i 4-2 mağlup eden ekibimizde goller Ramazan (2), Nevzat Bayram ve Alper’den geldi. Üçüncü maçta Edremit 9 Eylül Masterler’i 6-0 ile geçen ekibimiz grup son maçında Kıbrıs Yıldırım karşısında hükmen kazandı. Statü gereği iki grubun lideri Karadeniz Ereğli Maden Gücü Master ile Yağmur Reklam Derince Master doğrudan finale yükseldi.

NEVZAT BAYRAM: ARKADAŞLARIMIN EMEKLERİNE SAĞLIK

Bol gollü geçen mücadele sonunda Zonguldaklı rakibini Okan ile Ramazan’ın 2’şer, Alper in de tek golü sonrası 5-3 mağlup eden Yağmur Reklam Derince Master şampiyonluğunu ilan etti. Yağmur Reklam Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Bayram “Güzel bir etkinlik için Kuşadası’ndaydık. İyi bir kadro ile yer mücadele ettik. Hedefimiz öncelikle centilmenlik ve iyi oyundu. Bu güzel etkinliği kupa ile kapattığımız için mutluyum. Emek sarf eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.