Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SURVİVOR KİM ELENDİ, KİM GİTTİ 28 MAYIS 2024: 28 Mayıs Survivor Kim Elendi? Survivor Son Bölüm Kim Veda Etti? Survivor Kimler Kaldı?

Heyecanın tavan yaptığı Survivor All Star yarışında son elenen isim belli oldu. 28 Mayıs Salı günü düelloya çıkan Seda, Batuhan, Ogeday ve Özgür arasında elenen belli oldu. Büyük finale sayılı gün kala elemlerin hızlandığı Survivor son bölüm giden kalan belli oldu. Peki, 28 Mayıs Survivor kim elendi? Survivor kimler kaldı? İşte yanıtı..

Heyecanın tavan yaptığı Survivor

Survivor kim elendi kim gitti sorusuna yanıt arayan izleyiciler için gecenin özeti geldi. Survivor All Star 2024 finaline kısa süre kala şampiyonunun kim olacağı merak konusu oldu. Hızlı ve karma eleme modeline geçilen Survivor yarışında son elenen isim belli oldu. 28 Mayıs Salı günü ekrana gelen Survivor 127. bölüm Seda, Batuhan, Ogeday ve Özgür düellosu geceye damga vurdu. Yarışı kaybeden isim gözyaşlarına boğuldu. Peki, Survivor son bölüm kim kazandı? 28 Mayıs Survivor kim elendi? İşte merak edilen Survivor kimler kaldı yanıtı..

28 MAYIS SURVİVOR KİM ELENDİ?

Heyecanına hız kesmediği Survivor All Star son bölüm elenen ÖZGÜR oldu. Dominik macerasına sonlanan Survivor Özgür, “Sekizin herhalde sihirli bir şeyi var. Sercan da 8’inci düellosunda gitmişti ben de. Hem üzüntülüyüm hem de huzurlu ve gururluyum. Neden üzüntülüyüm. İki Survivor üst üste geldim. Tabii burada hepimiz çok büyük zorluklarla mücadele ediyoruz ama benim mentalim hiçbir zaman pes etmedi bugün de pes etmedi. Ama vücudum bıraktı. Seda’yı tebrik ediyorum. Çok güçlü bir kadın yarışmacı. Ama benim 2-0’dan sonra algım dağıldı artık vücudumu kontrol edemedim. Neden huzurlu ve gururluyum. Tırtılın ömrünün son gününe Allah kelebek demiş. Her yolculuğun bir sonu var benim sonum da bugünmüş. Ben genelde sonlara kıymet vermem yolculuğa kıymet veririm. Yolculukta neler yaşadığım çok önemli. Bu Survivor’da çok şey öğrendim, güzel insanlar tanıdım onlardan çok şey öğrendim. Yaşadıklarımdan çok şey öğrendim. Survivor All Star ilk sezon gibi değilmiş bambaşka bir şeymiş onu öğrendim. Dede’den, Gandalf’dan, bölüm sonu canavarından, Özgür abinizden bu kadar kalın sağlıcakla” diye konuştu.

SURVİVOR KİMLER KALDI?

-Nefise Karatay

-Merve Aydın

-Batuhan Karacakaya

-Seda Ocak

-Atakan Arslan

-Yunus Emre Özden

-Ogeday Girişken

-Hilmi Cem İntepe