Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit’te yürüyüş yaparken köpekler saldırdı

Gümüşhane’den Kocaeli’ye tedavi olmak için gelen şahıs sokak köpeklerinin saldırısına uğradı.

Gümüşhane'den Kocaeli'ye tedavi olmak

Gümüşhane’de yaşayan Yayla yaklaşık 7 ay gibi kısa süre önce Kocaeli Şehir Hastanesi’nde kemoterapi tedavisi için İzmit’te geldi. Tedavisinin ardından her gün yürüyüş yapması gereken Yayla, sokak köpeklerinin saldırısına uğradı.

KAÇMAK İÇİN KAMYONETİN ÜSTÜNE ÇIKTI

Tekmelerle kendini korumaya çalışan Yayla, park halindeki kamyonetin kasasına tırmanarak 112 Acil Çağrı Merkezini aradı. Bacağından yaralanan Yayla, bölgeye gelen sağlık ekiplerince kaldırıldığı hastanede kuduz ve tetanoz aşısı ile pansuman yapılmasının ardından taburcu edildi.

“ZOR BELE KURTULDUM”

Yayla, kendisinin de köpeklerin saldırısı sonucu bacağından yaralandığını aktararak, “Pantolonumu, montumu yırttılar. Zor bela attım kendimi kamyonetin kasasına, kurtardım kendimi. 112’yi aradım, acil servise götürdüler. Gereken tedavi yapıldı. Az daha derin ısırsa atardamarı yırtacakmış yani hayati tehlike oluşacaktı. Düşkün bir adam olsaydı ya da bir çocuk, belki de parçalamışlardı yani yaşamıyor olabilirdi.” diye konuştu.

“ÇARE BULUNSUN”

Yayla, yetkililere seslenerek, “Belediyeler bunlara çare bulsun. Barınaklar var, belediyeler bunları barınaklara alsın en azından vatandaşı bu tehlikeden kurtarsın.” dedi.

“ARTIK BURAYA GELEMİYORUM”

Köpeklerin her an saldırabileceği düşüncesiyle tedirginlik yaşadığını dile getiren Yayla, “Artık bu parkta yürümüyorum. Rahatsız olduğum için öyle bir durumda çok mücadele şansım yok. Rotamı değiştirdim. Köpekler yüzünden artık buraya gelemiyorum çünkü ne zaman nerede saldıracakları belli değil. Torunumu markete, okula gönderiyorduk, köpek saldırısından sonra yalnız gönderemiyoruz. Markete de biz gidiyoruz. Okula kendisi gidebilecek durumdaki çocuğumuzu şimdi mecbur biz götürüyoruz. Bu hadiseyi gördükten sonra artık işi ciddiye aldık. Çocuklar da korkuyor.” ifadelerini kullandı.

TAZMİNAT DAVASI AÇACAK

Yayla, kemoterapi tedavisi görürken aşı sürecinin de başlamasıyla mağduriyet yaşadığı gerekçesiyle sorumlular hakkında maddi ve manevi tazminat davası açacağını sözlerine ekledi.