Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Deniz Akkaya’nın kızı Ayşe Önbilgin 30 gün gözetim altında!

Deniz Akkaya “Burnu sürtsün diye devlete verdim” demişti ama gerçek başka çıktı. Deniz Akkaya’nın 15 yaşındaki kızıyla ilgili yeni gelişmeler yaşandı…

Deniz Akkaya "Burnu sürtsün

Manken Deniz Akkaya, Efe Önbilgin ile 2009 yılında yaşadığı ilişkisinden  dünyaya gelen kızı Ayşe Önbilgin’in saldırısına uğradığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla duyurmuştu. “Telefonuna el koyduğum için saldırdı balkona kilitledi” diyen Deniz Akkaya’nın açıklamaları sonrası Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçmişti. Deniz Akkaya “Burnu sürtsün diye devlete verdim” diyerek yaptığı açıklama ile tepki çekmişti.

PARAYI BAHANE EDEREK GELMEDİ

Akkaya bu açıklamanın ardından önceki gün twitter hesabından yeni bir açıklama yaparak ‘ Kızımın babası bu durumda ne yapıyor diye soruyorsunuz. Babaya haber verdik. Avukatlar iletişim kuruyor. Gelen cevap şu; Deniz Akkaya bunları para için yapıyor. Keşke bir baba olarak sizde kızınızı Çocuk esirgeme kurumundan alsaydınız. Çok memnun olurdum. İnanılmazda motive olurdum. Ama yurtdışında olduğunu ve oysa Belçika’ya benim bilgim olmadan kızımla program bile yapmışsınız. Ama gelmedi. Parayı bahane etti. Aramızdki konu 15 seneye dayanan ödenmeyen nafalakardı. Oysa kızını alsa vakit geçirse o bile ona iyi gelirdi.  15 yaşındaki kızıyla ilgili yeni gelişmeler yaşandı’ diyerek Efe Önbilgin’e seslendi.

DEDESİNE VERİLMESİNİ İSTEDİM

Ünlü manken kızı Ayşenin pişman olduğunun ve davaları çekmek istediğini ve dedesiyle kalmak istediğini belirtti. ‘Kızımın dedesine gitmeyi istemesi normal çünkü burada kendisini zincirleme olarak bazı yaptırımlar ve cezalar bekliyor.Bende bunu kabul edemeyeceğimi bunun arkasında başka konu olduğunu söyledim’ diyerek kızının dedesine verşlmeyeceğinin altını çizdi.
Ancak kanuna göre bir çocuğun koruma altına alındığında hemen geri alınamadığı Resmi uygula da mevzuata göre Ayşe Önbilgin’in en az 30 gün gözetim altında tutulacağı ve ardından yetki merciler tarafından yapılacak inceleme ile görüşemelerin ardından karar alınacağı ögrenildi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu,
Sıradaki Haber BDDK’dan kredi ve banka kartları hakkında yeni karar!