Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Turhan Sofuoğlu: Derince halkına futbolu sevdireceğiz

2. Lig Kırmızı Grup’taki temsilcimiz Derincespor Futbol Kulübü yeni teknik patronu Turhan Sofuoğlu Nokta Gazetesi’nin sorularını yanıtladı.

2. Lig Kırmızı Grup’taki

ÇOK BÜYÜK BİR HİKAYE YAZILDI

Sofuoğlu geçtiğimiz yılki şampiyonluğundan ötürü Derincespor FK’yı kutladı ve şu görüşlere yer verdi: 2023-2024 sezonunun tüm kulüplerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Derincespor FK son 3.5 ayda çok büyük bir hikaye yazdı ve çok üstün bir performans ile 2. Lig’e yükseldi. Bunu kimse inkar edemez.  

3.5 YILDA SÜPER LİG

Emeği geçen yönetim kuruluna, teknik kadroya, futbolcu ailesine ve taraftara teşekkür ederim. Bundan sonra ne olacak diye baktığımızda bu hikayeyi yazmaya devam etmemiz gerekiyor. Üç buçuk ayda 2. Lig’e çıktıysak üç buçuk yılda Süper Lig’e çıkma hedefimiz var. Kolay değil tabii ki. Bunun için yönetim kadromuza bizlere çok büyük destekler  veriyor.

DERİNCE HALKINA FUTBOLU SEVDİRMEK İSTİYORUZ

Takımdaki tüm sporcularımızı iyi hazırlayıp, cesurca şans vererek hem bu lig hem de üst ligler için kulübü yatırım aracı haline de getirmeliyiz. Önemsediğimiz diğer konu da şu. Futbolu Derince halkına sevdirmek istiyoruz. Dedikodu, kavga, itiş kakış gibi kavramlardan uzak durmak zorundayız. Daha samimi, kolej havasında, oynayanın da seyredenin de oynatanın da mutlu olabileceği bir ortam oluşturma gayesindeyiz.

15 GÜN BURADAYIZ, ARDINDAN TOPUK YAYLASI’NA ÇIKACAĞIZ

Takımımızı kurmaya devam ediyoruz. Görüşmeler devam ediyor. Birkaç gün içinde daha belirgin bir kadromuz olacak. 15 gün burada, Derince’deyiz. 2 Ağustos’ta da Düzce Topuk Yaylası’nda sıkı bir kamp geçirip lige en iyi şekilde hazır olmak için elimizden geleni yapacağız.  –Ali KÖKSAL-