Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Lider dediğin…

Karamürsel Ereğli’nin Asarköy karşısında elde galibiyet ve ardından kazanılan şampiyonluğun yakınları devam ediyor.

Karamürsel Ereğli’nin Asarköy karşısında

ÖRNEK OLDU

Sezon boyunca tüm takım üstün bir performans ortaya koyarken takımın saha içi lideri Oğuzhan Bölgen gerek mücadelesi ile gerekse de takımı yönlendirmesi ile örnek oldu. İlimizin tanınmış orta saha oyuncuları arasında yer alan Oğuzhan sezonun en istikrarlı futbolcuları arasında yer aldı. Kaptan Oğuzhan mermi gibi şutlarını Play-Off maçlarında da gösterdi.

6 VE 8 NUMARA POZİSYONLARINDA

Yarı finalde karşılaştıkları Yeşilova mücadelesinde 40 metreden çektiği şutta top üst direkte patladı, dönen topu Mehmet Ali tamamladı. Oğuzhan final maçında da kaleye bir birinden sert 4 top gönderdi. İkisini genç kaleci Mert Ali Uzun çıkarı, birinde top savunmadan döndü, diğer top üstten dışarıya çıktı. 6 ve 8 numara pozisyonlarında temposu ile dikkat çeken Oğuzhan yarı final ve final maçlarında sakatlanmasına rağmen maçları tamamlamayı başardı.

BAL’DA 53 MAÇTA 3 GOL 10 ASİST

1992 Karamürsel doğumlu futbolcu Çamçukur, Karamürsel Akçat, Altınova, Değirmendere, Tavşanlı, İhsaniye, Karamürsel ve Karasu Aziziye takımlarında başarı ile forma giydi, filiz lisansının çıktığı Çamçukurspor’dan Karamürsel Ereğli’ye transfer oldu. Oğuzhan’ın Bölgesel Amatör Lig’de de 53 maçta 3 gol, 10 asisti bulunuyor.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Belediye-İş Sendikası Mali İşlerden Sorumlu
Sıradaki Haber Metin Özkan’dan ağabeyi Bayram Özkan için teşekkür