Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

31 MAYIS GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ NETLEŞTİ: Kanal D Gelinim Mutfakta Bilezikleri Kim Aldı? Gelinim Mutfakta 31 Mayıs Puan Durumu

6. sezon şampiyonunun açığa çıkacağı Gelinim Mutfakta yarışmasında hafta finali geldi. 31 Mayıs Cuma günü yayınlanan Gelinim Mutfakta 1400. bölüm 10 altın bileziği kazanan belli oldu. Peki, 31 Mayıs Gelinim Mutfakta kim elendi? İşte 31 Mayıs Gelinim Mutfakta puan durumu..

6. sezon şampiyonunun açığa

31 Mayıs Gelinim Mutfakta puan durumu araştırması yapan izleyicilerin beklediği an geldi. Hafta finali bölümüyle ekrana çıkan Gelinim Mutfakta 1400. bölüm çeyrek altın ile 10 altın bilezik sahibini buldu. 31 Mayıs Cuma günü Lor Peynirli Cheesecake yapan gelinlere en düşük 1 puan en yüksek 5 puan verildi. Kanal D izleyicileri Gelinim Mutfakta 5 günlük toplam puan durumu tablosuna odaklandı. Peki, 31 Mayıs Gelinim Mutfakta kim elendi? Gelinim Mutfakta bilezikleri kim aldı? İşte Gelinim Mutfakta 31 Mayıs puan durumu..

31 MAYIS GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ?

Hafta boyunca en düşük puanları alan gelin GAMZE KARGALI ile kayınvalidesi SEMA ÇOM Gelinim Mutfakta yarışmasından elendi.

31 MAYIS GELİNİM MUTFAKTA BİLEZİKLERİ KİM ALDI?

1 bilezik önceki haftadan devretti. 27 Mayıs ile 31 Mayıs haftasında yarışan Gelinim Mutfakta yarışmacılarından en yüksek puanları alan KIYMET 11 adet altın bilezik kazandı. Gelinim Mutfakta Kıymet 6. sezona adını yazdıran ilk gelin oldu. Zeynep, Damla ve Kıymet 6. sezonda 80 adet bilezik ile 20 çeyrek altın için yarışacak.

31 MAYIS GELİNİM MUTFAKTA ÇEYREK ALTINI KİM ALDI?

31 Mayıs Cuma günü en güzel Lor Peynirli Cheesecake tabağını hazırlayan gelin KIYMET oldu ve çeyrek altını yakasına taktı. Bugün Gamze -2 ceza puanı aldı.

GELİNİM MUTFAKTA 31 MAYIS PUAN DURUMU

GELİNİM MUTFAKTA GAMZE – 2

GELİNİM MUTFAKTA DAMLA – 10

GELİNİM MUTFAKTA ZEYNEP – 9

GELİNİM MUTFAKTA KIYMET – 22

GELİNİM MUTFAKTA 5 GÜNLÜK TOPLAM PUAN DURUMU

GELİNİM MUTFAKTA GAMZE – 27

GELİNİM MUTFAKTA DAMLA – 63

GELİNİM MUTFAKTA ZEYNEP – 61

GELİNİM MUTFAKTA KIYMET – 71