Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

YALI ÇAPKINI 72. BÖLÜM İZLE FULL HD LİNKİ: Star TV Canlı Yalı Çapkını 72 Bölüm İzle Tek Parça! Youtube Yalı Çapkını Son Bölüm İzle

Yalı Çapkını 72. bölüm izle, “Herkes bedelini ödeyecek” diyen Tarık Ferit’e savaş açtı. Cuma günleri ekrana gelen Yalı Çapkını 72 bölüm full izle Seyran’ı Londra’ya götürmeye çalışan Suna Kaya’dan yardım istedi. Kont Ziya’yla görüşen Ferit Seyran dahil tüm sevdiklerini silip attı. İşte Star TV canlı Yalı Çapkını 72 bölüm izle linki..

Yalı Çapkını 72. bölüm

Star TV’de cuma günleri yayınlanan Yalı Çapkını yeni bölüm başladı. 31 Mayıs Cuma akşamını iple çeken izleyiciler Yalı Çapkını 72 bölüm izle full HD ekranına odaklandı. Yalı Çapkını son bölüm Seyran’ın hastalığını gizlemesi Ferit’i çok sarstı. Bir yandan da babasını kaybeden Ferit için hesap sorma vakti geldi. Yalı Çapkını 72. bölüm Halis ağanın Orhan’ın intikamını almayacağını anlayan Ferit savaş açtı. Star TV Yalı Çapkını 72. bölüm Tarık’tan, “Herkes bedelini ödeyecek” çıkışı geldi. İşte Star TV canlı Yalı Çapkını 72 bölüm izle linki..

YALI ÇAPKINI 72. BÖLÜM CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYIN

YALI ÇAPKINI 72. BÖLÜM İZLE FULL HD

Yalı Çapkını 72. bölüm izle full HD Orhan’ın ölümü Korhan ailesini derinden sarstı. Abisi ardından babasını da kaybeden Ferit hesap sormak için harekete geçti. Dedesinden beklediği desteği göremeyen Ferit hayal kırıklığı yaşadı. Fuat ve Orhan’ın ölümünden kendini sorumlu tutan Seyran bir yandan hasta olduğunu sanırken bir yandan da Ferit’e ve ailesine zarar verdiğini için gitmeye çalıştı. Youtube Yalı Çapkını son bölüm izle Halis Ağa’dan ummadığı teklif alan İfakat gardını aldı.  yaşanan bu gelişmeye çok sevinir. Babasının intikamını alabilmek için bir tercih yapmak zorunda kalan Ferit Seyran dahil herkesi hayatından çıkardı.

YALI ÇAPKINI TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN