Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman, saat kaçta yapılacak? Seçim ertelendi mi?

Fenerbahçe başkanlık seçiminin ne zaman yapılacağı, milyonlarca Fenerbahçe taraftarı tarafından merakla araştırılıyor. Peki Fenerbahçe başkanlık seçimi 2024 ne zaman, bugün mü, saat kaçta?

Fenerbahçe başkanlık seçiminin ne

2024 Fenerbahçe başkanlık seçimi, tüm Fenerbahçeli sporseverlerin gündeminde büyük bir yer tutuyor. 2024 Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda, genel kurula katılma hakkı olan üye sayısı 46,410 olarak belirlendi. Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile mevcut başkan Ali Koç, yeniden başkanlık seçiminde karşı karşıya gelecek. Peki, 2024 Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman ve saat kaçta yapılacak?

ERTELENDİ Mİ?

Fenerbahçe’de Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı, yeterli çoğunluk sağlanamadığı için 8-9 Haziran 2024 tarihine ertelendi. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Kulübümüzün Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı, 30 Mayıs 2024 tarihinde yeterli çoğunluk sağlanamadığından, ikinci toplantı tarihi olan 8-9 Haziran 2024 tarihine ertelenmiştir. Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı, yeter sayısı aranmadan Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde saat 10.00’da başlayacaktır.”

FENERBAHÇE BAŞKAN ADAYLARI KİMLER?

Fenerbahçe’de 1998-2018 yılları arasında başkanlık yapan Aziz Yıldırım seçimlerde aday olduğunu duyurdu.
2018 yılında yapılan seçimde mevcut başkan Ali Koç’a kaybeden Aziz Yıldırım görevini bırakmıştı.
Mevcut başkan Ali Koç 2018 yılından itibaren yaklaşık 6 yıldır Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlık görevini yürütüyor.