Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP Kocaeli’de takım elbise iddiası yine gündem! “Kırgınlığı kendileri çözecektir”

CHP Kocaeli İl Başkanlığı tarafından düzenlenen basın toplantısında Kocaeli Milletvekilinin Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe’nin Derince Belediyesini kazanamayacağı yönünde takım elbise iddiasına girmesi konusu bir kez daha gündeme geldi.

CHP Kocaeli İl Başkanlığı

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı bugün Derince Yelken Kafe’de basın toplantısı düzenledi. Sabah saatlerinde gerçekleşen toplantıya İl Başkanı Sarı’nın yanı sıra Kocaeli Milletvekilleri Nail Çiler, Harun Yıldızlı ve Muhip Kanko, Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık ve il yöneticileri katıldı. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ise şehir dışında olduğu için toplantıya katılmadı.

“TAKIM ELBİSE MESELESİ”

Bir Kocaeli Milletvekilinin Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe’nin Derince Belediyesini kazanamayacağı yönünde takım elbise iddiasına girmesi sorusunun sorulması üzerine Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, “Ben hayatım boyunca geriye takılıp kalmam. Arkadaş ortamında bazı şeyler konuşulmuş olabilir. Ne söylendiini bilmiyoruz. Hep ileri bakarım. Çok faydalı bir şey değil bunları tartışmak. Tek amacımız başarılı olmak. Amacımız halka nasıl belediyecilik yapılacağını göstermek” dedi.

“ARALARINDAKİ KIRGINLIĞI ÇÖZECEKLERDİR”

Konu ile ilgili söz alan İl Başkanı Bülent Sarı, “BU olayın içinde olan her iki kardeşimizin de çalışmalarına şahidim. Vekilim de canla başla çalıştı. Belediye başkanım da buna şahittir. Genel Merkezde görevli olan arkadaş da canla başla çalıştı. Önemli bir konu değildi ama buraya kadar geldi. Abi kardeş bugün küs olabilir yarın yakın olabilirler. İkisinin de birbirlerinin olduğu mevkide birbirlerine destekleri var. Aralarındaki kırgınlığı kendileri çözecektir. İkisinin de bu anlamda üzülmüştür” dedi.

Sarı: ‘3 Başkanım da Büyükşehir’e hazırlansın’

Bülent Sarı’dan herkese açık danışma

Özgür Özel il başkanı ve 3 vekili uzaya göndereceğim dedi mi?

CHP Kocaeli de yumuşayacak mı? Bülent Sarı bir bir anlattı

Vali Seddar Yavuz’a seslendiler: Tüm belediye başkanlarını toplamalı

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CHP lideri Özgür Özel'in çağrısıyla
Sıradaki Haber CHP’de İmamoğlu zirvesi sona erdi: Nasıl bir yol izlenecek?