Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

GÖNÜL DAĞI 142 BÖLÜM (SEZON FİNALİ) İZLE FULL HD: TRT1 Gönül Dağı Sezon Finali Full İzle! Gönül Dağı 142. Bölüm İzle! Gönül Dağı Son Bölüm İzle Youtube

Cumartesi günleri reyting rekorları kıran Gönül Dağı 142 bölüm sezon finali bölümü ekrana geldi. Bozkırda bir Anadolu masalı hikayesiyle sevilen Gönül Dağı sezon finali Gedelli’de yas dönemi başladı. Acil ameliyata alınan Elif ile bebeği kurtulacak mı merak edenlere cenaze haberi geldi. Gönül Dağı 142. bölüm izle mezar kazıldı. İşte TRT 1 canlı Gönül Dağı 142 bölüm izle linki..

Cumartesi günleri reyting rekorları

Cumartesi günleri izleyici karşısına çıkan Gönül Dağı sezon finali zamanı geldi. 8 Haziran Cumartesi günü ekrana kısa bir mola veren Gönül Dağı son bölüm Gedelli’de selalar okunmaya başladı. Kaya ailesi bir yandan Elif’in riskli doğumu için dualar ederken bir yandan da aniden gelen ölüm haberiyle yas dönemine girdi. Berk Atan, Semih Ertürk, Melis Sevinç, Hazal Çağlar gibi isimlerin kadrosunu oluşturduğu Gönül Dağı sezon finali bölümünde Zahide’nin ölüm haberi Gedelli’yi yasa boğdu. Gönül Dağı 142. bölüm full izle sezon finali haberimizde. İşte TRT 1 canlı Gönül Dağı 142 bölüm sezon finali izle full HD ekranı..

GÖNÜL DAĞI 142 BÖLÜM (SEZON FİNALİ) CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

GÖNÜL DAĞI 142 BÖLÜM İZLE FULL HD TEK PARÇA

Gönül Dağı 142 bölüm sezon finali izle full HD tek parça amcaoğulları ve kızlar birinci sınıfı bitiren çocukların karnesini görmek için sabırsızlandı. Gülsüm Öğretmen, velilere unutamayacakları bir ders verdi. Selma’nın başı dönmeye başladı. Bu durum tekrarlanınca endişelenmemesi için Taner’den gizledi. Selma’nın rahatsızlığının sebebi ne merak konusu oldu. Erken doğumu başlayan Elif, hastaneye kaldırıldı. Hastane koridorunda çaresiz bekleyiş başladı. Elif ve bebeği yaşayacak mı merak edildi. Erkan ve Filiz’in isteme merasimi olacağı sırada herkes Zahide ve çocukların yurtdışından gelmesini beklerken Gedelli’ye acı haber geldi. Herkes dört gözle onların gelmesini beklerken neler olacaktır Gönül Dağı sezon finalinde..

GÖNÜL DAĞI TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN