Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sert konuştu: Ali Koç nefreti Fenerbahçe sevginizin önünde

Fenerbahçe Başkanı ve Başkan Adayı Ali Koç, “Siz sadece Fenerbahçe başkanı olmayı ya da sizin başkanı olduğunuz Fenerbahçe’yi seviyorsunuz. Sizin Ali Koç nefretiniz, Fenerbahçe sevginizin önüne geçmiş durumda. Bu çok acı bir durum” dedi.

Fenerbahçe Başkanı ve Başkan

Fenerbahçe Başkanı ve Başkan Adayı Ali Koç, “Siz sadece Fenerbahçe başkanı olmayı ya da sizin başkanı olduğunuz Fenerbahçe’yi seviyorsunuz. Siz benden nefret ediyorsunuz ama ben sizden nefret etmiyorum. Sizin Ali Koç nefretiniz, Fenerbahçe sevginizin önüne geçmiş durumda. Bu çok acı bir durum” dedi.

YILDIRIM’I DESTEKLEYENLERE TEŞEKKÜR

Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurulu’nun ilk günü Ülker Stadyumu’nda tamamlandı. Mevcut başkan ve başkan adayı Ali Koç, Genel Kurul toplantısında üyelere seslendi. Olağan Seçimli Genel Kurul’a bugün katılım gösteren bütün üyelere teşekkür ederek sözlerine başlayan Koç, “Bugün ne yazık ki evdeki hesap çarşıya uymadı. Şunu bilmenizi isterim, ruhumun, ruhunuzu en ihtiyaç olduğu dönemde buraya geldiniz. 9 bin kişi bugün kayıt yapmış. Gerekse sayın Aziz Yıldırım’ı gerekse beni desteklediniz. Aziz Yıldırım’ı destekleyenlere de şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum. Çok farklı bir gün bekliyorduk, özellikle ben. Niye farklı bir gün bekliyordum? Çünkü 6 senedir hayal ettiğim, çok istediğim ama gerçekleşmeyen buluşma gerçekleşecekti. Ama olmadı, yine olmadı. O kadar çok şey söylendi ve yapıldı ki. İnsan olan insan bunlara cevap veremediği zaman atılan iftiralarda, söylenen yalanlarda bir gram bile doğruluk payı olmadığında isyan ediyorsunuz. Benim en büyük hayalim, öncelikle 3 sene sonra kayıtsız şartsız son 6 senede benim arkadaşlarımı destekleyen insanlara, bundan 3 sene sonra ‘İyi yapmışız, iyi dayanmışız, iyi ki ona dayanacak gücü vermiş, bakın iş nereden nereye geldi’ dedirtebilmek. Buna karşın ‘karşıma kaldırım taşı çıksa dahi ona oy verirdim’ diyen, kayıtsız şartsız beni istemeyen arkadaşların da 3 sene sonra ‘İyi adam dayanmış’ demesi en büyük arzumdur” diye konuştu.

Aziz Yıldırım’dan nefret etmediğini ancak onun kendisinden nefret ettiğini söyleyen Koç şunları söyledi:

“Fenerbahçe’ye çok büyük emekler verdiniz. Uğruna hapis yattınız. Maddi, manevi fedakarlıklar yaptınız. Hepsine minnettarız. İnsanlar değişir ve siz de değiştiniz. Çok ve garip değiştiniz. Sizin bu kulübe olan aidiyetinizin temelden sarsıldığını görmek benim için içler acısı bir durumdur. Geçmişte çok büyük fedakarlıklar yapan siz, Fenerbahçe’yi sevmiyorsunuz. Kendinizi, Fenerbahçe’den daha çok seviyorsunuz. Siz sadece Fenerbahçe başkanı olmayı ya da sizin başkanı olduğunuz Fenerbahçe’yi seviyorsunuz. Siz benden nefret ediyorsunuz ama ben sizden nefret etmiyorum. Sizin Ali Koç nefretiniz, Fenerbahçe sevginizin önüne geçmiş durumda. Bu çok acı bir durum. Ben Fenerbahçe’yi çok seviyorum. Hiçbir zaman benim niyetimi sorgulayamazsınız. 6 yıldır tüm hırsıyla, samimiyetiyle mücadele eden bir profil mi yoksa Fenerbahçe için mücadele eden bir adayın tarafında mı olacaksınız?” dedi.