Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mehmet Ümit Küçükkaya’dan CHP genel merkezine: Kocaeli’yi laboratuvar olarak görmeyin

CHP Kocaeli İl Danışma toplantısında konuşan Mehmet Ümit Küçükkaya yerel seçimlerde Kocaeli’de Tahir Büyükakın ve CHP İl örgütünün başarısız olduğunu belirterek, genel merkeze seslendi. Küçükkaya, “Kocaeli’yi artık laboratuvar olarak görmeyin. Bizi 3-4 dönem yalnız bırakın” dedi.

CHP Kocaeli İl Danışma

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Danışma toplantısı Kocaeli Kongre Merkezi’ nde gerçekleşiyor. CHP İl Başkanı Bülent Sarı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen danışma toplantısına CHP Genel Başkan Yardımcısı Pınar Uzun Okakın, CHP Parti Meclisi Üyeleri Melisa Uğraş, Ecevit Keleş, TBMM eski Başkanvekili Haydar Akar, CHP Kocaeli Milletvekilleri Muhip Kanko, Harun Özgür Yıldızlı, Nail Çiler, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Merve Tüysüz, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar, CHP Büyükşehir adayı Atasoy Bilgin, ilçe başkanları, geçmiş dönem milletvekilleri, il ve ilçe örgütü üyeleri ve partinin önde gelen isimleri katıldı.

DİVAN BAŞKANI SARI

31 Mart yerel seçimlerinde Türkiye’nin birinci partisi konumuna yükselen CHP il danışmada salonu ’Türkiye’nin birinci partisi’ pankartı süsledi. Danışma toplantısının divan başkanlığını İl Başkanı Bülent Sarı yaptı. Danışma toplantısının başında CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in mektubu okundu.

“ADAYKEN ROMAN MAHALLELERİNE GİDEMEDİM”

CHP’nin 9. sıra milletvekili adayı olan Mehmet Ümit Küçükkaya CHP’nin Kocaeli’de başarısız olduğunu belirtti. CHP Genel merkezine uyarılarda bulunan Küçükkaya, “9. Sıra milletvekili adayı olarak. Roman mahallelerinde istediğim kadar program yapamadım.. İl kongresi ile ilgili değişim fikrini ortaya atmıştım ancak değişim olmadı. O kongrede salona şu mesajı vermiştim.

“BU TABLODA BAŞARISIZ OLDUK”

Yerel seçimler anayasa değişikliğinin nasıl yapılacağı ile ilgiliydi. İlçe başkanının 11’i buradaydı. Bir birliktelik oluşmuştu. Yerel seçimlerinin başarısızları Tahir Büyükakın ve CHP Kocaeli örgütüdür. Tahir Büyükakın çok rahat seçime girdi. Kocaeli basının büyük şişirmesine rağmen yüzde 45’de kalmasına rağmen biz de bu tabloda başarısız olduk.

“MUSTAFA ANAÇ SİZE NE YAPTI”

‘Darıca’da Yakup Törk aday olsa kazanırdı’ dedi. herkes. Saide Arslan çok kötü bir aday değildi. Darıca Belediye başkanı meclisinden +1,5 oy almış. Parti büyüğü biri gelseydi. Yakup Törk ve Saide hanımı birbirine kırdırmasaydı. Daha büyük noktaya gelirlerdi. Gebze’yi il yapacaktık. Mahalle olmaktan kurtaramadık. Nail Çiler milletvekili oldu. Kendimizi, yorduk üzdük, Erkan Baş’ı da üzdük. Peki Mustafa Anaç size ne yaptı?

“TAYFUN ABİYE AŞK OLSUN”

Kartepe adayımız 10 numaraydı. Geleceği var, ailesi var. Gençlik kolları başkanını Kartepe’yi vermişiz. Size tavsiyem Kartepe’de muhalefette duran arkadaşları dinleyin. Başiskele’de Anıl’ı yalnız bıraktınız. Maddi manevi gibi her dönem parasını harcadı. Ahmet abimiz aslanlar gibi Karamürsel’de kazandı. İzmit’te Fatma hanım sürekli üstüne koyarak kazandı. Sertif başkanımız da çok iyi bir baaşrı yakaladı. Körfez’in ne hikayesi var. Körfez ilçe marmara bölgesinde ‘hayır’ oyunu en çok arttılan kişi vardı. Tayfun abi burda yoksa da ona da aşk olsun. Hakkını savunması gerekiyordu.

“KOCAELİ BOL KEPÇE DEĞİL”

Büyükşehir’de büyük akıllarımızdan birinin aday olması gerekirdi. Gittik Mustafa Sarıgül ismini ortaya attık. Kimse ‘Sarıgül’ü bari aday yapalım arkasında duyarım’ diyemedik. Bu bir başarısızlıktır. Genel merkezimiz lütfen Kocaeli’yi artık labarotuvar olarak görmesin. İYİ Parti ile ittifak Kocaeli’ye ver. Kocaeli hiçbir yerin bol kepçesi değildir. Bu gidişle Sakarya olacağız. 3-4 dönem bizi yalnız bırakın belediye başkanlarımızı, milletvekilelrimizi biz seçelim. Sakarya değil İstanbul olalım” dedi.

MİKROFONU KESİLDİ

Öte yandan danışma Kurulu öncesinde CHP İl Başkanı Bülent Sarı, konuşmacılara 5’er dakika süre verileceğini söylemişti. Danışma kurulunda 15 dakika konuşan Küçükkaya’nın ara ara mikrofonu kesildi. Partililer ise konuşmanın devam etmesi için Küçükkaya’yı alkışladılar.

Bülent Sarı: Bu bozuk düzenin çarklarını kıracağız

Hüseyin Koçak: Bizi delege sisteminden kurtarın

Emine Özcan’dan Harun Özgür Yıldızlı’ya sert eleştiri: İğrençsiniz küstahsınız