Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İddialar asılsız çıktı kongre gerildi!

Kocaelispor olağanüstü kongresinde Recep Durul’un listesinde yer alan 5 ismin Kocaelispor üyesi olmaması gerekçe gösterilerek listeden çıkarılması istenmişti. Yapılan incelemeler sonrası 5 ismin de üye olduğu tespit edildi. Duruma itiraz edilmesi üzerine kongrede gerginlik yaşandı.

Kocaelispor olağanüstü kongresinde Recep

Kocaelispor’da Engin Koyun’un başkanlıktan istifası sonrası vekaleten Kocaelispor Başkanlığı’na gelen Recep Durul, olağanüstü kongre kararı almıştı. Bugün gerçekleştiren kongrede Recep Durul tek aday oldu. Kongrenin divan başkanlığını Sinan Üner üstlenirken divan katipliklerini ise Kemal Şeker ve Şenol Çalım gerçekleştirdi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrede gündem maddelerinin oylanması sonrası konuşma yapmak isteyen üyelere söz hakkı verildi.

5 İSİM ÜYE DEĞİL İDDİASI

Kongrede kongre üyeleri tarafından divana ek önerge sunuldu. Önergede Kocaelispor üyesi olmadığı gerekçesi ile Serkan Akpolat, Serkan Bulut, Gürhan Darcan, Fazile Ayşe Özkurt ve Yedek listede yer alan Okan Yıldırım’ın aday listesinden çıkarılması istendi. Önerge oy çokluğu ile gündem maddesine alındı.

ÜYE DEĞİL DENİLENLER ÜYE ÇIKTI

Divan Başkanı Sinan Üner hazirun listesinde yaptığı inceleme sonrası 5 ismin de listede yer aldığını ifade etti. Üner’in açıklaması sonrası ortalık gerildi. Divan’ın gerçekleri sabote ettiğini iddia eden kongre üyeleri duruma karşı çıktı. Divan Başkanı Sinan Üner, tepki gösteren bir ismi yanına çağırarak hazirun listesinde yer alan isimleri tek tek gösterdi.

LİSTE GERGİNLİĞİ

İddiayı kürsüde ilk dillendiren eski kulüp yöneticisi İlker Uzel bir kez daha elinde bazı belgelerle soluğu divanın yanında aldı. Kongre süresince sık sık divanın yanına giden Uzel’e bazı kongre üyeleri tepki gösterdi. Uzel’e tepki gösteren ve destek veren kongre üyeleri arasında gerginlik yaşandı. İlker Uzel bazı üyeler tarafından zorla yerine gönderilmeye çalışışdı. Gerginlik sonrası Recep Durul’un listesi oy çokluğu ile kabul edildi.

İşte Durul’un kesin listesi!

Recep Durul: “Şampiyon olacak bir takım kuracağız”