Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Emine Özcan’dan Harun Özgür Yıldızlı’ya sert eleştiri: İğrençsiniz küstahsınız

CHP Kocaeli İl Danışma toplantısında konuşan Emine Özcan, milletvekili Harun Özgür Yıldızlı’yı eleştirdi. Özcan, “Ben senin babanla siyaset yaptım. İğrençsiniz küstahsınız” dedi.

CHP Kocaeli İl Danışma

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Danışma toplantısı Kocaeli Kongre Merkezi’ nde gerçekleşiyor. CHP İl Başkanı Bülent Sarı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen danışma toplantısına CHP Genel Başkan Yardımcısı Pınar Uzun Okakın, CHP Parti Meclisi Üyeleri Melisa Uğraş, Ecevit Keleş, TBMM eski Başkanvekili Haydar Akar, CHP Kocaeli Milletvekilleri Muhip Kanko, Harun Özgür Yıldızlı, Nail Çiler, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Merve Tüysüz, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar, CHP Büyükşehir adayı Atasoy Bilgin, ilçe başkanları, geçmiş dönem milletvekilleri, il ve ilçe örgütü üyeleri ve partinin önde gelen isimleri katıldı.

DİVAN BAŞKANI SARI OLDU

31 Mart yerel seçimlerinde Türkiye’nin birinci partisi konumuna yükselen CHP il danışmada salonu ’Türkiye’nin birinci partisi’ pankartı süsledi. Danışma toplantısının divan başkanlığını İl Başkanı Bülent Sarı yaptı. Danışma toplantısının başında CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in mektubu okundu.

“BEN BABANLA SİYASET YAPTIM”

Danışma toplantısında söz alan Emine Özcan, CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı’yı eleştirdi. Özcan konuşmasında şu sözlere yer verdi: “Benim onur üyeliğime Harun Özgür Yıldızlı ‘hayır’ dedi. ‘O SHP döneminden’ dedi. İster kabul et ister etme. Ben senin babanla siyaset yaptım. Mileltvekilim sen gir mecliste mücadele ver. Emine kendi başının çaresine bakar.

SARI ÖZCAN’I UYARDI

Muhip Kanko’yu saygı ile anıyorum. Kendisi Kocaeli ve ülkemüz için mücadele ediyor. Ama diğer arkadaşımız örgüt ile uğraşıyor. Bırakın örgütü o da kendi başının çaresine bakar. Ben onur kurulu üyesiyim beni kabul etsen de etmesen de bu böyle. İğrençsiniz küstahsınız.” Konuşma sonrası CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, Özcan’ı uyardı. Sarı, “Milletvekilimiz hakkında kürsüden inerken söylediğini sözler hoş değil. Kendisi partimiz için mücadele eden mileltvekilimiz. Özür dilemeniz gereken bir durum” dedi.

Keramettin Gençtürk: Beni yok sayamazsınız

Mehmet Ümit Küçükkaya’dan CHP genel merkezine: Kocaeli’yi laboratuvar olarak görmeyin