Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

14 HAZİRAN KARNE GÜNÜ SERBEST Mİ GİDİLECEK? Karne Günü Ne Giyilir? Karne Günü Okul Forması Zorunlu Mu?

14 Haziran Cuma günü karne alacak olan öğrenciler kıyafet hazırlıklarına başladı. 2023-2024 eğitim öğretim yılının bitmesine sayılı gün kala karne günü ne giyilir sorgulanmaya başladı. Peki, karne günü serbest mi gidilecek? 14 Haziran karne günü okul forması giyilecek mi? İşte yanıtı..

14 Haziran Cuma günü

Eylül ayından bu yana süren 2023-2024 eğitim öğretim yılının bitmesine sayılı gün kaldı. 14 Haziran Cuma günü yıl sonu karnelerini alacak olan öğrenciler için 3 aylık yaz tatili süreci başlayacak. 20 milyondan fazla öğrenci ile 1.5 milyon öğretmenin beklediği karne günü ne zaman 2024 2. dönem araştırmaları yanıt buldu. Karnelerini almaya gidecek olan öğrenciler karne günü serbest mi gidilecek araştırdı. Peki, 14 Haziran karne günü okul forması giyilecek mi? Karne günü ne giyilir? İşte merak edilenler..

14 HAZİRAN KARNE GÜNÜ SERBEST Mİ GİDİLECEK?

Öğrenciler 14 Haziran Cuma günü yıl sonu karnelerini alacak. Okul öncesinden ilkokula, ortaokuldan liseye değin tüm kademelerde karne heyecanı yaşanırken bir yandan da karne kombinleri yapılmaya başladı. Karnesini almaya gidecek öğrenciler için hemen söyleyelim ki karne günü forma giyme zorunluluğu yok. Karne günü kıyafet seçimi için okul yönetimleri bilgilendirme yapıyor. Ancak karne günü forma giymek şart değil.

KARNE GÜNÜ NE ZAMAN 2024 2. DÖNEM?

Karne günü ne zaman 2024 2. dönem 14 Haziran Cuma günü sona erecek. 20 milyondan fazla ilkokul, ortaokul ve lise öğrencisi öğrenim gördüğü okula karnelerini almaya gidecek. 2023-2024 eğitim öğretim yılının sona ereceği 14 Haziran Cuma günü okullarda karne veriliş saatleri okul idareleri tarafından belirlenecek. Genellikle karneler saat 10.00 ile 12.00 saatleri arasında veriliyor.