Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İnönü Caddesi esnafı meclise çıkarma yapacak

İnönü Caddesi esnafı İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i ziyaret etti. Esnaflar sorunlarının çözümü için Büyükşehir belediyesine önerge sunulması konusunda Hürriyet’ten destek istedi.

İnönü Caddesi esnafı İzmit

İzmit Belediyesi Esnaf Masası Sorumlusu Murat Öztürk, İnönü Caddesi esnafları ile İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i ziyaret etti. İnönü Caddesi’ndeki sorunları Hürriyet’e anlatan esnaf Büyükşehir meclisinde önerge vermek konusunda Hürriyet’ten destek istedi.

ÖZTÜRK İLE TAKİP EDECEKLER

Esnaflar yarın gerçekleşecek olan Büyükşehir meclisini Murat Öztürk ile takip edecek. Esnafın sıkıntı içinde olduğunu dile getiren Öztürk yaptığı açıklamada, “İnönü caddesi esnafına verilen sözlerin tutulması, otopark sorununun halledilmesi, parklandırmanın çözülmesi istenmekte. Trafiğin tek yöne düşmesinden dolayı bir çok esnafın dükkanını kapattığını ve daha fazla dayanacak güçlerinin kalmadığını söylediler.

“HİÇBİR ADIM ATILMADI”

Defalarca Büyükşehir’e söylenmesine rağmen hiç bir adım atılmamıştır. Esnaf trafik sorununun çözülmesi ve caddenin çift yöne dönülmesi, kaldırımlara büyük saksı içlerine ağaçlar yapılarak yanlarına oturma gurupları konulması istemekte…

OTOPARK MESELESİ

Çocuk parkından yoncadan geri dönüş yapışması ve Devlet hastanesi yönüne doğru trafik akışının yapılması. Verem savaş dispanserinin köhne halinden arındırılarak en büyük sorun olan otopark olarak yapılmasını istiyoruz. 13 Haziranda kalabalık olarak meclise gideceğiz” dedi.