Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Zafer Partisi’nde kongre heyecanı! Demirtaş seçilmiş başkan oldu

Zafer Partisi İzmit İlçe Kongresi’nde tek aday olarak seçime giren mevcut başkan İbrahim Demirtaş, 163 delegenin oyunu alarak seçilmiş başkan oldu.

Zafer Partisi İzmit İlçe

Zafer Partisi’nin İzmit İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresi bugün İnönü Caddesi üzerinde bulunan İzmit İlçe Başkanlığı binasında gerçekleştirildi. Kongreye Zafer Partisi İl Başkanı Av. Ender Oğuz, il yöneticileri, ilçe başkanları STK üyeleri ve partililer katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kongrede söz alan İl Başkanı Oğuz, “Kocaeli’de üçüncü kongremizi yapıyoruz. Türk milliyetçileri için kongreler bir düğün havasında, bir bayram havasında geçer. Bugün de kardeşçe hiçbir problem yaşamadan İbrahim Başkanımızın tek listesi ile kongreye gidiyoruz. Cuma günü de Körfez ilçemizin kongresi var. Bayramdan sonra da diğer kongrelerimiz yapacağız. Kongrelerin ardından yine aynı hızla aynı dirayetle sahaya ineceğiz” dedi.

 

ADAYSIZ GİRDİK BİRÇOK PARTİYİ GERİDE BIRAKTIK

Yerel seçimlerde yaşanan aday krizi ile ilgili konuşan İl Başkanı Oğuz, “Yerel seçimlerde İzmit İlçe Belediye Başkan adayımız ile ilgili olarak hem içeride hem de dışarıda problemler yaşadık. Adayımız diye yola çıkan arkadaşla fikir ayrılığına uğradık. Dolayısı ile biz adaysız devam ettik. Seçim sürecinde seçime 15 gün kala İbrahim başkan atandı. Başkan ve değerli yöneticileri yol arkadaşlarımız adayımız varmış gibi büyük bir mücadele örneği verdi. Her gün sabah akşam sahadalardı. Gitmedik yer, çalmadık kapı ve sıkmadık el bırakmadılar ve sayesinde de mecliste temsilcisi olan, hazine yardımı alan, İzmit’in her mahallesinde seçim ofisi olan birçok partiyi geride bıraktık. İbrahim Başkana ve kıymetli yol arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Bu bizim için bir fragmandı. Bundan sonra sahne bizim, sahne Türk milliyetçilerinin” dedi.

ÖZDAĞ’I CUMHURBAŞKANI YAPACAĞIZ

Oğuz, “Daha düne kadar birbirleri hakkında demediklerini bırakmayan siyasi partiler bugün yan yana gelmiş durumdalar. Neden? Anayasa değişikliği için. Ama şunun farkında değiller. Türk milliyetçileri bu ülkenin gerçek sahipleri, Atatürk çizgisindeki Türk milliyetçileri var olduğu sürece anayasanın ilk 4 maddesini ve 66. maddesini hiç kimse değiştiremez. Değiştirmeye teşebbüs dahi edemez. Bunun bedelini Türk milliyetçileri hiçbir korkusu olmadan bedelini ödetir. Bu bir gerçektir. Anayasadan Türk kelimesi çıkartılamaz, Anadolu’dan Türk milleti çıkartılamaz. Herkes konuşur ama son sözü Türk milleti söyler. Bunun da cevabını ilk genel seçimde hep birlikte vereceğiz, gazi mecliste Türk milliyetçilerini temsil edeceğiz. Hayatını kadim Türk milletine adamış, bunun için büyük mücadeleler vermiş olan Genel Başkanımız, liderimiz Prof. Dr. Ümit Özdağ’ı cumhurbaşkanı yapacağız” dedi.

GÖVDEMİZİ TAŞIN ALTINA KOYDUK

Ardından söz alan İzmit İlçe Başkanı İbrahim Demirtaş, kongreye katılan herkese teşekkür ederek, “Cumhuriyetimizin kurucusu ve bizi bu toprakları yurt yapan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda bir Türk milliyetçisi olarak değil elimizi gövdemizi taşın altına koyarak hizmet yolunda varız diyerek yola çıktık. Sizler de bizleri çok kısa bir süre olmasına rağmen yalnız bırakmadınız. İzmit ilçede ve genelinde Kocaeli’de Zafer Partisi’ni çok iyi bir yere taşımakta bizlere yardımcı oldunuz. Hepinizden Allah razı olsun. İl başkanımızın nezdinde Genel Başkanımız sayın Ümit Özdağ’a da selam olsun. Bundan sonraki süreçte de inşallah hep beraber canla başla, yürekle ve vicdanımızla Türk varlığı adına, Türk milliyetçileri adına partimizi iktidar yapmaya, genel başkanımızı da ilk genel seçimde cumhurbaşkanı yapmaya ben şahsım ve dava arkadaşlarım adına söz veriyorum. İyi ki varsınız, iyi ki Zafer Partiliyiz. Tanrı Türkü korusun” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından oy verme işlemlerine geçildi. 168 delegenin oy kullandığı kongrede 5 oy geçersiz sayılırken 163 geçerli oy alan İbrahim Demirtaş seçilmiş başkan oldu.

İbrahim Demirtaş’ın yönetimi

Selman Gürpınar
Ünsal Hopalı
Mehmet Eşref Akyüz
Abdullah Çiçek
Ahmet Telek
Bigman Çakman
İlknur Çeliker
Sevda Aydın
Hakan Tamer
Tevfik Çetinkaya
Semanur Altun
Ahmet Feyza
Orkun Yılmam
Yunus Yıldırım