Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Karşıyaka’da Mustafa Reşit Akçay dönemi!

TFF 3’üncü Lig’de yeni sezonda yıllardır hasret kaldığı şampiyonluğa ulaşmak isteyen Karşıyaka, teknik direktörlük görevine getirdiği, Kocaelispor’un eski teknik direktörlerinden Mustafa Reşit Akçay’la 1 yıllık sözleşme imzaladı.

TFF 3’üncü Lig’de yeni

YÖNETİM DE YER ALDI

Akçay’ın imza törenine Başkan Vekili Mustafa Karabağlı, Futbol Şube Başkanı Gökhan Şensan ve şube yönetiminden Rıdvan Gürgönül katıldı.

TECRÜBEMİZ SAHAYA YANSIYACAK

Karşıyaka gibi köklü bir camiada görev yapacak olmanın heyecanını yaşadığını belirten 65 yaşındaki Akçay, “Son yıllarda çıkış arayan ancak bir türlü hedefine ulaşamayan bir Karşıyaka var. Yeni yapılanmayla el birliğiyle başarıya ulaşacağız. Yeni sezonda 3’üncü Lig 1’inci Grup’ta yer alacağız. Grupta zorlayıcı rakiplerin olmasını her zaman isteyen bir antrenörüm. Bu aslında artıdır, sizi tetikte tutar, oyuncuyu daha sorumlu hale getirir. Biz çok çalışacağız, çok disiplinli olacağız. Bizimle beraber olan oyuncu çalışması gerektiğini bilecek. Antrenmandan sonra 2 saat tesislerde dinlenecek” dedi. Rakiplerden Bursaspor’un transfer yasağını açmaya çalıştığını, Muşspor’un önemli yatırım yapan bir kulüp olduğunu belirterek, “Rakiplerimizin tümünün artıları ve eksileri var. Biz öncelikle kendi takım kimyamıza bakacağız. Kendi futbol görüşümüzü, bilgimizi, tecrübemizi takım olarak sahaya yansıtacağız. Futbol çok ayrıntılı bir iş. Hem yönetim hem teknik ekip hem takım hem de taraftar ve camia olarak konsantre olmalıyız. Bizim için çalışmak ve disiplin başarının ilk koşulu olacak” ifadelerini kullandı.