Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gölcük’te bulunan bu dereden su yerine gübre akıyor

Gölcük İhsaniye Asar Dere’den su yerine gübre akıyor. Bölge sakinleri ise Büyükşehir Belediyesi’nin İzmit Körfezi’ne akan dereleri denetlemediği ve doğa katliamına sebep olduğunu iddia ediyor.

Gölcük İhsaniye Asar Dere’den

Gölcük İhsaniye stadyolu mevkiinde bulunan Asar Dere’den su yerine hayvan gübresi ve idrarı akıyor. Bu derenin suyunun İzmit Körfezi’ne aktığını belirten bölge sakinleri ise Büyükşehir Belediyesininin milyonlarca lira harcayarak körfezi temizlemeye çalıştığını ancak derelerden akan hayvan gübresine engel olamadığını söylüyor.

“BU BİR MÜSİLAJ”

Asar Dere’den hayvan gübresi aktığını iddia eden bir vatandaş ise duruma şu sözlerle tepki gösterdi: “Dereden komple gübre ve idrar akıyor. Bu bildiğiniz bir müsilaj. Bu pislik Kocaeli körfezine varıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi milyonlarca lira harcarayarak Körfez’i temizlemeye çalışıyor.

“DOĞA KATLİAMI”

Fakat Körfez’i besleyen derelere bakılmıyor. Burada bir doğa katliamı söz konusu. Biz sorduğumuz zaman denetlendiği ve salınmasının engellendiği söyleniyor. Dereden akan tezeğin kokusu burnumuza kadar geliyor.”