Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

13. Kitap fuarı için hazırlıklar başladı

Bu yıl 13’üncüsü gerçekleşecek olan Kocaeli Kitap Fuarı için Büyükşehir Belediyesi hazırlıklara başladı. Fuar için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 2 farklı ihaleye çıktı

Bu yıl 13’üncüsü gerçekleşecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde yapılan Kocaeli Kitap Fuarı’nın bu yıl 7-15 Ekim tarihleri arasında yapılacak. Türkiye’nin önde gelen yazarlarının da katıldığı kitap fuarına iki ay kala Büyükşehir Belediyesi çalışmalara başladı. 8 gün sürecek fuar için ihaleye çıkıldı. ‘13.Kitap Fuarı Organizasyonu Hizmet Alımı’ adıyla çıkılan ihalede 22 Eylül ile 16 Ekim tarihleri arasında 51 kalemde kitap fuarı organizasyon hizmeti alınacağı açıklandı. İhale 7 Eylül Perşembe günü saat 11.00’de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İhale Salonu’nda yapılacak.

TEKLİFLER ELEKTRONİK ORTAMDA ALINACAK

Fuarla ilgili diğer bir ihale ise ‘12.Kitap Fuarı Çadır ve Stant Kurulumu Hizmet Alımı’ adıyla ilan edildi. Bu ihale kapsamında 15 kalemde çadır ve stant kurulumu alınacak. 22 Eylül-16 Ekim tarihleri arasında alınacak hizmetin ihalesi 7 Eylül Perşembe günü saat 12.00’de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İhale Salonu’nda yapılacak.