Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP Kocaeli’den kalabalık bayramlaşma!

CHP Kocaeli İl Örgütü geleneksel hale getirdiği bayramlaşma programını İzmit İlçe Başkanlığı önünde yaptı.

CHP Kocaeli İl Örgütü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Örgütü Kurban Bayramı’nın ikinci günü olan 17 Haziran Pazartesi günü bayramlaşma programını gerçekleştirdi. CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan ve ilçe yönetiminin ev sahipliğinde düzenlenen bayramlaşma programı İzmit İlçe Binası önünde yapıldı.

“ORADAYDILAR”

Bayramlaşma programına Kocaeli Milletvekilleri Nail Çiler, Harun Özgür Yıldızlı, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, TBMM eski Başkan Vekili Haydar Akar, CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, CHP Derince İlçe Başkanı Çağatay Yamen, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Caner Arduç, CHP İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burak Akbulut, CHP Kocaeli eski Milletvekili Hikmet Erenkaya, il ve ilçe yöneticileri katıldı.

“DAHA İYİ BAYRAMLARDA BİR ARAYA GELECEĞİZ”

Bayramlaşma programında ilk konuşmayı İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan gerçekleştirdi. Ercan konuşmasında, “Güzel bir bayram gününde yine bir aradayız. Çok kıymetli ailemiz. Böylesi bir bayram gününde bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden ortancaların yanaklarından öpüyorum. Cumhuriyet Halk Partimizi çınarı altında daha iyi Bayramlarda bir araya geleceğiz Bugün burada hep birlikte bir aradayız” dedi.

“İNŞALLAH YÜZÜMÜZ HEP BÖYLE GÜLER”

İl Başkanı Bülent Sarı ise, “Kıymetli ailem. Cumhuriyet Halk Partisinin tüm fertlerinin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. İnşallah yüzümüzhep böyle güler. Bayramdan önce kaybettiğimiz büyüklere rahmet diliyorum. Hepinize sevgilerimi saygılarımı sunuyorum” dedi.

“BAYRAM DAYANIŞMA GÜNÜDÜR”

Kocaeli Milletvekili Nail Çiler yaptığı kısa konuşmada, “Hepinizin bayramını kutluyorum. Bu bayramlar bizim için çok önemli. Hem dini bayramlar hem dini bayramlar bir arada olmamızı sağlıyoruz. Bayramlar dayanışma günüdür. Paylaşma, bereket günüdür. Herkese hayırlı bayramlar diliyorum.

“ÖZEL OKUL ÖĞRETMENLERİNE DEĞİNDİ”

Kocaeli Milletvekili Harun Yıldızlı ise, “Kıymetli ailem. Bayramlar barışın, kardeşliğin, huzurun yaşandığı şekilde geçmesini diliyoruz. Özel okul öğretmenleri bugün burada yok. Onlar meclisin bahçesinde taban maaşı hakları için nöbet tutuyorlar. Buradan onlara selam olsun. Haklı mücadelelerinde sonuna kadar yanlarındayız” dedi.

“MUTLU BAYRAM İÇİN HAZIRLIKLAR YAPTIK”

Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe yaptığı konuşmada, “Partimizin büyük ailesi. Hepinizin selmalıyorum. Bayramlar dargınların barıştıüı, küskünlüklein bittiğ dönemler. Sağlıklı bir şekilde bayramların geçmesini diliyorum. Bulunduğumuz ilçede insanların mutlu bir şekilde bayram geçirmesi için hazırlıklar yaptık. Bayramı beraber geçirmekten büyük bir mutluluk duyuyorum” dedi.

“GÜLÜMSEYEN TÜRKİYE”

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ise, “Gülümseyen Türkiye özlemi ile hepinizin bayramını kutluyorum. Bu güzel bayram çoluğunuzla çocuğunuzla güzel bir tatil olsun. Hepinizin bayramını kutluyorum” dedi.

“HEDEF BÜYÜKŞEHİR”

TBMM eski başkan Haydar Akar yaptığı konuşmada, “Hep bayramlarımız böyle güzel olsun. 2 belediye başkanımız var. Bir dahaki bayramda Büyükşehir başkanımız da burada olmalı. Hedef bu olmalı. Hepinizin bayramını kutluyorum” şeklinde konuştu.

“HEDEF 10 BELEDİYE 6 MİLLETVEKİLİ”

Eski Milletvekili Hikmet Erenkaya ise, “Bu bayramlar çok önemli bizim için. Sizlerin arasında olmak güzel bir şey. Hedefimiz 3 belediye başkanımızI en az 10 yapmak 3 milletvekilimizi en 6 yapmak olmalı. Birlikte olup dostlarımızı, kardeşliklerimiz pekiştirmeliyiz. İyi bayramlar diliyorum” dedi.