Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Antrenör Egemen Korkmaz Trabzon spordan ayrıldı. Hedefim daha büyük! 

Abdullah Avcı’nın yardımcılığını yapan antrenör Egemen Korkmaz, kariyer hedefi olan teknik direktörlük için görevinden ayrıldığını açıkladı. 

Abdullah Avcı'nın yardımcılığını yapan

Trabzon spordan ayrılan Egemen Korkmaz: “Futbolcu olarak da görev alma şansı bulduğu Trabzonspor Kulübü’ndeki antrenörlük görevinden gelecekteki hedefleri doğrultusunda ayrıldığını, bundan sonraki kariyer hedefinin teknik direktörlük olacağını belirtti. Bu yolculukta bana sonuna kadar destek olan ve katkı sağlayan başta teknik direktörümüz Abdullah Avcı olmak üzere tüm teknik heyetimize ve Trabzonspor Kulübüne en içten teşekkürlerimi sunarım. Onların rehberliği ve desteği olmadan bu noktaya gelmem mümkün olamazdı.” İfadelerini kullandı. 

AKSAL YAVUZ”KİMSE TOSUNU ALTINDA BUZAĞI ARAMAYA KALKMASIN”

Trabzonspor’un önde gelen kalemlerinden yazar-yorumcu Aksal Yavuz konuya dair şu açıklamayı paylaştı: “Bildiğim; Egemen Korkmaz’ın epey zamandır ayrılmak isteğinin olduğudur. Abdullah Avcı ve Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Egemen hocaya aylardır ani karar vermemesini, düşünmesi gerektiğini söyleyerek ısrarla kalmasını istemişlerdir. Anlaşılan Egemen Korkmaz lig başladıktan sonra Trabzonspor’u yalnız bırakacağına başlamadan kararını bildirmiş oldu. Demem o ki kimse tosunun altında buzağı aramaya, olayları çarptırmaya kalkmasın.” 

 

Egemen Korkmaz yazılı açıklamasında “Futbol tutkum ve çalışma azmimle bundan sonraki görevimde başarılı olmayı hedefliyorum. Trabzonspor, bana hem profesyonel hem de kişisel anlamda çok büyük katkılar sağladı. Son olarak Trabzonspor camiasına ve taraftarlarımıza da teşekkür etmek isterim. Onların desteği ve sevgisi, her zaman yanımda hissettiğim bir güç kaynağı oldu. Bu büyük camiaya ve değerli teknik direktörümüz Abdullah Avcı’ya başarılar diliyorum.” ifadelerine de yer verdi.