Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Saadet Partisi’ne Kocaelili genel başkan adayı

Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın, 30 Haziran’da düzenlenecek kongrede Saadet Partisi Genel Başkanlığı için aday olduğunu açıkladı.

Saadet Partisi Sözcüsü Birol

Aydın’ın genel merkezin adayı olmadığı, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun adaylığa ilişkin gün içerisinde konuşacağı belirtiliyor. 30 Haziran Pazar günü Ankara Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleşecek olan 3. Olağanüstü Kongre’de Saadet Partisi Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Birol Aydın, bugün (24 Haziran) genel merkezde yaptığı toplantıda genel başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Konuşmasına İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını hatırlatarak başlayan Aydın, 2016’dan bugüne kadar Türkiye’nin kutuplaşmasını engellemek için çaba sarf ettiklerini ifade etti.

BUGÜN BELLİ OLMASI BEKLENİYOR

Aydın, Karamollaoğlu’nun daha fazla yıpratılmamasına imkân vermemek istediklerini belirterek, “Saadet Partisi 3. Olağanüstü Kongresi’nde aday olduğunu ilan ediyorum. Bu kararın hayırlı ve bereketli olmasını temenni ediyorum” dedi. Karamollaoğlu, bir süre boyunca Genel İdare Kurulu üyeleri, milletvekilleri ve partinin önde gelenleri ile genel merkezin işaret edeceği genel başkan adayına dair istişarelerini tamamladı. Bugün yapılacak Başkanlık Divanı sonrası Karamollaoğlu’nun genel merkezin genel başkan adayına ilişkin konuşması bekleniyor