Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bir önemli isim daha… Ama çok tuzlu!

Dış transfer çalışmalarını sürdüren Kocaelispor’da ofans hattı için düşünülen isimler arasında Ryan Mendes de yer alıyor. Ancak futbolcunun istediği rakam Kocaelispor’un düşündüğünden oldukça fazla.

Dış transfer çalışmalarını sürdüren

GEÇEN SEZON SÜPER LİG’DE TOPLAM 11 GOLE KATKI

Sağ bek Ahmet Oğuz, orta saha oyuncuları Pedrinho ve Furkan Özyapı, sol bek Muharrem Cinan ile resmi sözleşmeler yapan, bir diğer sol bek Yunus Emre Gedik’e imza attıracak olan Kocaelispor’un ofans hattı için düşündüğü isimler arasında Ryan Mendes’in de olduğu öğrenildi. Ancak transferle ilgili sıkıntı şu, geçtiğimiz yıl Süper Lig’de iyi bir sezon Mendes’in istediği rakam Kocaelispor tarafının beklentilerinin çok üzerinde.

2016-2017 SEZONUNDA KAYSERİSPOR’DA DA OYNADI

34 yaşına rağmen oldukça dinamik bir futbolcu olan Yeşil Burun Adaları Milli Takım oyuncusu geride bıraktığımız sezon formasını giydiği Karagümrükspor’da 23 lig maçında 4 gol 4 asist, 3 kupa maçında da 2 gol 1 de asist ile oynadı. Mendes öte yandan 2016-2017 sezonunda formasını giydiği Kayserispor ile 33 lig maçında 4 gol 4 asist, 6 kupa maçında da 3 gol 1 asist olmak üzere 39 maçta 12 gole katkı sağladı.