Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Üyeler görevlerini yapsaydı Engin Koyun kazanamazdı!

Kocaelispor’da mali ve seçimli olağan genel kurul Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Yaşar Can ile Engin Koyun arasında geçen seçimde Engin Koyun 369, Yaşar Can ise 294 oy aldı ve Engin Koyun başkanlığa devam etme hakkı elde etti. Yaşar Can genel anlamda şehirden büyük bir destek alsa da kongrenin kaderini üyeler belirledi.

Kocaelispor’da mali ve seçimli

Kocaelispor’un 3 bin civarı üyesi bulunuyor. Bu üyelerin sadece 1011’i oy kullanma hakkına sahipti.  Üyelerin yüzde 67’si genel kurula geldi ve Engin Koyun seçimi 75 oy farkla kazandı. Engin Koyun bir önceki olağan genel kurul öncesinden beri üye anlamında koltuğunu güçlendirdi. Bu konu sık sık tarafımızca dile getirilmesine, olası çift listeli genel kurulda Engin Koyun’un elinin güçlü olduğu da aktarılmasına rağmen hiçbir harekette bulunulmadı.

 

31 MART’A KADAR ÖDESELERDİ CAN BAŞKAN’DI

Geçmişten borcu olan 2 bin üyenin kimisi borcuna kimisi ise konuya duyarsız kaldı. Uzun yıllardan beri süre gelen bu duyarsızlık son olağan genel kurulun sonucunu direkt etkiledi. Engin Koyun’un göz göre göre yaptığı üye artırımı karşısında seçimi kazanması sinirleri daha da gerdi. 31 Mart 2023’e kadar borçlarını ödemeyen üyeler ve üye olmayan Kocaelisporlular ne kadar tepki gösterse de, bağırsa da karşılık bulamadı.