Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Semt pazarında korkunç cinayet Demir çubukla defalarca vurarak öldürdü!

Kocaeli Gölcük İlçesi Değirmendere mevkiinde kurulan semt pazarında korkunç bir cinayet işlendi. İddialara göre uyuşturucu bağımlısı Tuanay Çetin(23), kendisinden sigara istediği Birol Şakir Kaya(75)’dan olumsuz cevap alınca, eline geçirdiği demir çubuk ile defalarca vurarak öldürdü.

Kocaeli Gölcük İlçesi Değirmendere

Gölcük İlçesi Değirmendere mevkiinde sabah saatlerinde  kan dondurucu bir cinayet işlendi.  İddialara göre uyuşturucu bağımlısı olduğu ileri sürülen Tuanay Çetin,  bölgede kurulan Salı Pazarında tezgah açmaya gelen Şakir Kaya’nın yanına geldi.  Pazarcı esnaftan sigara isteyen genç, olumsuz yanıt alınca  kendisiyle tartışmaya başladı.  Tartışma büyüncede, pazarcıların tezgah kurmak amacıyla kullandığı bir demir cubuğu eline geçirerek  yaşlı adama vurmaya başladı.  Başına  aldığı darbe ile yere düşen adama vurmaya devam ettiği iddia edilen Çetin,  daha sonra  hızla olay yerinden kaçtı. Çevredekiler hemen 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak  ihbarda bulundu. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yapmış oldukları kontroller sonucu,  yaşlı adamın hayatını kaybettiği belirlendi.   Olay yerinde incelemelerde bulunan ve kaçan zanlıyı yakalamak amacıyla çalışma başlatan emniyet güçleri kısa sürede zanlıyı yakalayarak gözaltına aldı.

CEZAEVİNDEN YENİ ÇIKMIŞ

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Birol Şakir Kaya’nın cenazesi  adli işlemler için morga kaldırıldı.  Öte yandan Gölcük Pazarcılar Odası Başkanı Şahin Temel, “ Birol ağabeyimiz cana yakın sevecen bir insandı. Evli ve 2  çocuk babasıydı. Gölcük Şirinköy’de ikamet eder ve   bir çok pazarda tezgah açardı.  Bu sabah bu korkunç olaya kurban gitti.  Olayı gerçekleştiren kişi hem  vatandaşlara hem de pazarcı esnafa problem yaşatan bir kişiydi. Para  ve sigara isterdi.  Zaman zaman ufak tartışmalarda yaşanırdı.  Zaten kendisi  cezaevinden  3 – 5 gün önce çıkmıştı.  Sonunda bir cana mal oldu.  Çok üzgünüz” dedi.  Öte yandan  olayda hayatını kaybeden Kaya’nın   cenaze bilgilerinin henüz netleşmediğini  ifade etti.