Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Koray yenilgiyi böyle yorumladı: “Vücudumuza virüs girdi”

AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan 31 Mart seçimlerinde Derince Belediyesi’nin kaybedilmesini, “Vücudumuza virüs girdi” şeklinde yorumladı

AK Parti Derince İlçe

Yerel seçim sonrası danışma kurulu toplantılarına yeniden başlayan AK Parti Kocaeli teşkilatında son olarak Derince İlçe Teşkilatı Danışma Kurulu toplantısı yapıldı. 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’nin Kocaeli’de kaybettiği 3 ilçeden biri olan Derince’nin 97’inci Danışma Kurulu toplantısı akşam saatlerinde Yenikent Kültür Merkezi’nde yapıldı. İlçe Başkanı Koray Merdan’ın ev sahipliğinde yapılan toplantıya Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman, Mehmet Akif Yılmaz, Veysel Tipioğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İl Başkanı Şahin Talus, İl Koordinatörü Erkrem Görçeker, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, MKYK Sami Çakır, üyesi Meclis Üyeleri, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

“BİZE GÖNÜL VERENLERİN SAYISINI ARTTIRMAK İÇİN ÇALIŞTIK”

Danışma kurulunun divan başkanlığını Recep Çiçek üstlendi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program ilk konuşmayı İlçe Başkanı Koray Merdan yaptı. Filistin Kefiyesi ile kürsüye çıkan Merdan yaptığı konuşmada, “Teşkilata girdiğim günden bugüne halkımızın hayır duasını alabilmek, Cumhurbaşkanımızın yükünü hafifletmek için vatandaşımızı sevdik. Bizi sevenleri, partimize gönül verenlerin sayısını arttırmak için çalıştık. Koray Merdan olarak bana verilen görevleri yerine getirip vatandaşın hayır duasını almak düşüncesindeydim. Teşkilatımız bana ilçe başkanlığı gibi bir görev verdi.

“BELEDİYEYİ GERİ ALMAK İÇİN BURADAYIZ”

Cumhur İttifakımız ile birlikte bir çok çalışmaya imza attık. Kadınlarımız evlerinde çoluğunu çocuğunu bıraktı bizlerle çalıştı. Gençlerimiz tüm enerjisini teşkilatımıza verdi. Yöneticilerimiz, belediye başkanımız, il başkanımız bizlerle birlikte oldu. 28 Mayıs’ta Derince tarihinin kaydettiğin en yüksek oyu aldık. Ama bu seçim yerel yönetimlerde istediğimiz sonucu alamadık. Yüzlerce program yaptık. Çalıştık ama istediğimiz sonucu alamadık. Tarihin hepimizi imtihan ettiği bir noktadayız. Derince’nin Ak Belediyecilik anlayışına ihtiyacı olduğu bir dönemden geçiyoruz. Hepimiz Derince’de tekrar belediyeyi almak için buradayız. Kuruluşundan bu yana milletin derdi ile dertlenmenin gururunu yaşadık.

“VÜCUDUMUZA VİRÜS GİRDİ”

Seçim sonuçları istediğimiz gibi olmadı. Vücudumuza bir virüs girdi ve hastalandık. Bu hastalıktan nasıl kurtulacağız. Bu hastalıktan birlik ile teşkilatçılık ile kurtulabiliriz. BU birlik bizleri iyileştirecek. Teşkilatımıza dışarıdan fitne, fücur, fesat karıştırmak isteyenlere biz dimdik durarak gereken cevabı verdik ve vermeye devam edeceğiz. Bu sürecin sonunda kazanan yine AK Belediyecilik olacak. Yüreğimiz buruk ama bitti sanmayın. Derince’nin kararına saygımız sonsuz ama sakın bitti sanmayın. Derince’nin kalbi kırık. Ötekileştirilen her vatandaşımızla bütünleşmeden bitti sanmayın. Mevzu yeni başlıyor” dedi.