Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

GELİNİM MUTFAKTA 1 TEMMUZ 2024 PUAN DURUMU PAZARTESİ: Kanal D Gelinim Mutfakta Çeyrek Altını Kim Kazandı 1 Temmuz?

1 Temmuz Gelinim Mutfakta puan durumu açıklandı. Gündüz kuşağının en çok izlenen programı Gelinim Mutfakta 1416. bölüm heyecan dorukta. Haftanın ilk günü Akçaabat Köfte ve Mısır Ekmeği yapan gelinler çeyrek altın için yarıştı. 6. sezon şampiyonunun belli olacağı Gelinim Mutfakta puanlaması yapıldı. Peki, Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim kazandı? İşte yanıtı..

1 Temmuz Gelinim Mutfakta

Ekran başındaki izleyicilerin dört gözle beklediği 1 Temmuz Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu. 6. sezon şampiyonunun belli olmasına 4 bölüm kaldı. 1 Temmuz Pazartesi günü haftanın ilk puanlamasını yapan kayınvalideler ile Nursel Ergin puanlarını verdi. En çok çeyrek kazanan gelinin 50 altın bilezik, ikinci gelinin ise 30 altın bilezik kazanacağı Gelinim Mutfakta yarışında çeyreğin sahibi belli oldu. Peki, Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim kazandı? İşte Gelinim Mutfakta 1 Temmuz Pazartesi puan durumu..

GELİNİM MUTFAKTA 1 TEMMUZ ÇEYREK ALTINI KİM KAZANDI?

1 Temmuz 2024 Pazartesi günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1416. bölüm sonuçları araştırıldı. Gün sonunda kayınvalidelerden yüksek puanları toplayarak çeyrek altını kazanan isim ZEYNEP KALYON oldu. Bugün Akçaabat Köfte ve Mısır Ekmeği yapan gelinler arasında en yüksek puanların sahibi olan Zeynep çeyrek altını kaptı. 6. sezon final serisinde son haftanın ilk yarışı Zeynep’in galibiyetiyle sona erdi. İşte 1 Temmuz Gelinim Mutfakta puan durumu..

GELİNİM MUTFAKTA 1 TEMMUZ PUAN DURUMU

GELİNİM MUTFAKTA DAMLA – 10

GELİNİM MUTFAKTA BAŞAK – 13

GELİNİM MUTFAKTA ZEYNEP – 18

GELİNİM MUTFAKTA KIYMET – 11