Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gölkay Park ne durumda? “Yapmayacaksanız başka belediyeye devredin”

İzmit Belediyesi meclis toplantısında MHP grubu İzmit Belediyesi tarafından yenilenen Gölkay Park’ın sürecini sordu.

İzmit Belediyesi meclis toplantısında

İzmit Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısı bugün Belsa Plaza 9’uncu katta bulunan meclis toplantı salonunda yapıldı. Meclis Başkan vekili Mehmet Ümit Küçükkaya başkanlığında yapılan meclis toplantısında 12 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

MADIMAK KATLİAMI ANILDI

Meclis toplantısında gündem maddesi görüşülmesi öncesi CHP Meclis Üyesi Ercan Balseçen, Sivas Madımak katliamı ile ilgili gündem dışı söz alarak katliamda hayatını kaybeden aydınları andı. Balseçen konuşmasında, “İnsan katliamı yapanların davaları zaman aşımına uğramamalı. Adalet yerini bulmalıdır. Güzel ülkemizde dili mezhebi farklı diye kimse ayrıma uğramamalı. Hep birlikte katliama hayır diyelim” ifadelerini kullandı.

“GÖLKAY PARK YAPILMAYACAK MI?”

Daha sonra MHP meclis üyesi Fatih Galyan gündem dışı söz aldı. Galyan konuşmasında, “Vatandaşlarımız piknik alanlarını değerlendirmek için haftasonu piknik alanlarında gidiyorlar. İzmit Belediyesi’nin daha önce işletmecisinin elinden aldığı Gölkay’ı ziyaret ettik. Burası sizler tarafından çok güzel bir kokteyl ile açıldı. Buranın vatandaşlara hizmet için inşası sağlandı. Biz yakın bir zamanda ziyaret ettiğimizde buranın faaliyette olmadığını tespit ettik. Vatandaş su içecek mekan bulamıyor. Burası ile ilgili bir düzenleme yapılacak mı? Burası yapılacak mı? Yapılmayacaksa yapacak başka bir belediyeye devredelim” ifadelerini kullandı.

“AÇILIŞ DEĞİL SUNUMDU”

Konuşma sonrası söz alan CHP’li Meclis Üyesi Mehmet Nazım Gençtürk, “Seçim öncesi yaptığımız İzmit’te faaliyet gösteren kafelere bir sunumdu. Bir açılış değildi. İleride faaliyete geçecek tesis için bilgilendirme toplantısıydı. Bunun bir ihale hazırlığı süreci var. İhale sonrası işletmecilerin kullanımına sunulacak. Öngörülen takvim doğrultusunda ilerliyor” dedi.

“SEÇİM YATIRIMI”

MHP’li Okan Karagöz ise, “Burası daha ihale aşamasına bile gelmemiş. Size göre tanıtım bize göre seçim yatırımı. Gülümse kafe gibi hizmet kalitesi diyorsunuz. Baya bir eleştirdik. İnşallah o kalitede olmaz” dedi.

MHP’liler Ercan’ın bayram kutlamasından rahatsız

Çilekleri çalınan belediye tarlaya küstü mü?