Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

JÜRGEN SCHULZ KİMDİR?ALMANYA’NIN BÜYÜKELÇİSİ JÜRGEN SCHULZ KAÇ YAŞINDA,NERELİ?

Almanya’nın Ankara Büyükelçisi Jürgen Schulz kimdir ve kaç yaşında olduğu merak konusu oluyor. Jürgen Schulz nereli ve hangi görevlerde bulunduğu konuşuluyor. Peki, Jürgen Schulz kimdir? kaç yaşında? nereli?

Almanya'nın Ankara Büyükelçisi Jürgen

 

Jürgen Schulz, Türkiye’nin başkenti Ankara’daki Almanya Büyükelçiliği’nde Ekim 2020’den bu yana görev yapmaktadır. Gladbeck şehrinde doğan Schulz, iktisat eğitimini Ruhr Üniversitesi’nde tamamladıktan sonra 1991 yılında Federal Dışişleri Bakanlığı’nda kariyerine başladı.

Berlin’de Federal Dışişleri Bakanlığı ve Federal Başbakanlık’ta çeşitli görevler üstlenen Schulz, 2001-2004 yılları arasında Batı Balkanlar Dairesi’nde ve 2004 yılında Irak Dairesi’nde çalıştı. Avrupa Güvenlik ve Savunma Politikaları Daire Başkanı olarak 2005-2008 yılları arasında görev yaptı.

Federal Başbakanlık’ta 2008-2013 yılları arasında Genel Müdür Yardımcısı olarak görev alan Schulz, bu dönemde Orta, Güney Doğu ve Doğu Avrupa, Güney Kafkasya ve Orta Asya Genel Müdür Yardımcılığı ile ABD, Kanada, Türkiye, Batı, Güney ve Kuzey Avrupa ülkeleri ile Güvenlik ve Silahsızlanma Politikaları Genel Müdür Yardımcılığı gibi önemli pozisyonlarda bulundu.

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Temsilcilerimizin kritik günü geldi. 3
Sıradaki Haber Beşiktaş Eintracht Frankfurt Maçı Canlı Nereden İzlenir? 3 Ekim Beşiktaş Maçı Hangi Canlı Yayın Linkinde?