Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

YRP İl Başkanı Ahmet Emre Aydın: Mehmet Aşıla artık Kocaeli’de olacak

YRP İl Başkanı Ahmet Emre Aydın, Nokta Gazetesi’ne yaptığı ziyarette Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşıla’nın artık çok daha fazla Kocaeli’de görüneceğini söyledi

YRP İl Başkanı Ahmet

Yeniden Refah Partisi’nde kan değişikliği yaşandı. Mevcut başkan Ali Taştan görevden alındı. Yerine MKYK üyesi Ahmet Emre Aydın il başkanı olarak atandı. Dün atama yazısını Genel Merkezden alan Ahmet Emre Aydın, Ankara dönüşü Cevdet Çepil ve İbrahim Şenmemiş ile Nokta Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Furkan Çalışkan’ın misafiri olarak sorularını yanıtladı. İşte YRP’nin yeni il başkanı Ahmet Emre Aydın’ın o önemli açıklamaları: (Üçüncü bölüm)

MEHMET AŞILA KOCAELİ’YE GELECEK Mİ?

-YRP Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşıla ile görüştünüz mü? Kendisini yeni dönemde daha fazla Kocaeli’de görecek miyiz?

Bugün (dün) 5 saat önce vekilimiz ile beraberdik. Bu hafta sonu için Genel Başkanımız Mehmet Aşıla’yı Diyarbakır’da görevlendirdi, oraya gidecek. Artık vekilimiz Kocaeli’de bizle olacak. Daha fazla kendisini Kocaeli’de göreceksiniz.

KENDİSİNE DE SÖYLEDİM

Ben kendisine de söyledim, tamam ben bu vekili aldım ancak en büyük görev milletvekilimiz Mehmet Aşıla’ya düşüyor. Kendisiyle uyum içinde çalışıp Kocaeli’yi parlatmamız lazım. Bizim vekilimiz var ya! Kocaeli olarak vekilimizi kullanmamız lazım. Sonuçta 4 tane ilden bir tanesiyiz.

“VEKİLİMİZİ ALALIM BU TARAFA”

Vekilimizin de kendince haklı sebepleri var yeterince kente gelememesiyle ilgili. Ama dedik artık her şey bitti, başlıyoruz. O da tamam dedi. Söylediğim gibi Teşkilat Başkanımıza da, “Vekillerimize Türkiye Vekili diyorsunuz tamam ama Mehmet vekilimizi biraz Kocaeli vekili olarak alalım bu tarafa” diye takıldım.

TAŞTAN VE AYDAL ARADI MI?

-YRP İl eski Başkanı Ali Taştan ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Doğan Aydal ile görüştünüz mü? Kendileri sizi tebrik etti mi?

Hayır, telefonlaşmadık. Görüşmedik. Bir tebrik telefonu da gelmedi.

BABAMIN SİYASETİNİ…

-Son olarak, neler söylemek istersiniz?

Vallahi öyle bir görev verdi ki Fatih bey… Zor. Gerçekten zor. Kabul etsen büyük sorun, etmesen daha büyük sorun. Benim rahmetli babam da Milli Görüşçüydü. Milli Görüşten başka bir yere de gitmedi. Refah Partisinde siyasetini kapattı. Ben tekrar babamın siyaseti Yeniden Refah’ta açtım. Devam ettiriyoruz. Bizim için çalışmak zor değil. Yorulmak zor değil. Biz sorumlulukla yaşamanın zorluğundan bahsediyoruz.

KOCAELİ’Yİ EN BAŞARILI İL YAPACAĞIZ

Bizim bir amacımız var. Derdimiz yeniden büyük Türkiye’yi kurmak. Filistin’i biz kurtaracağız. Buna inanıyoruz. Bunun için mücadele ediyoruz. Bizim partimizi bir düdük çalarlar, kapatırlar. Biz yeniden kurarız. Hiç vazgeçmedik ki mücadele etmekten. Yine ederiz. Atalarımız da yılmadı. Erbakan hocam da yılmadı. Defalarca partimiz kapandı. Biz bütün Milli Görüşçüler bir arada olacağız. Her şeyi oturup konuşacağız. Kocaeli’yi tekrar Türkiye’nin en başarılı ili yapacağız tüm teşkilat olarak.

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ahmet Emre Aydın: Kocaeli’de tam yetkiliyiz!

 

YRP İl Başkanı Ahmet Emre Aydın: Bir belediye ve 20 meclis üyesi alabilirdik!