Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kırkpınar’da Kocaeli fırtınası! Son 8’de 3 pehlivanımız var!

663. Kırkpınar Yağlı Güreşleri üçüncü turu sonrası 3 başpehlivanımız isimlerini son 8’e yazdırdı.

663. Kırkpınar Yağlı Güreşleri

KOCA YUSUF HÜSEYİN GÜMÜŞALAN GALİP

Kırkpınar’da Kocaeli fırtınası! Cumartesi günü müsabakaları sonrası ikisi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor’dan birisi de Başiskele Belediyespor’dan toplam 3 pehlivanımız isimlerini çeyrek finale yazdırdı. 3 müsabakanın da puanlamada sona erdiği güreşlerde “Koca Yusuf” lakaplı Hüseyin Gümüşalan, Mustafa Doğan Özkaya karşısında çangal oyunu ile rakibini sırt üstü düşürdü.

HAMZA ÖZKARADENİZ’DEN ÇOK BÜYÜK BAŞARI

Ön elemeden gelen Hamza Özkaradeniz, 1 saat 15 dakika süren mücadelede yine ön elemeden gelen Mustafa Batu’yu, Mustafa Arslan da İsmail Koç’u bastırarak son 8’e kaldı. Gölcüklü Yıldıray Akın ise Yusuf Can Zeybek karşısında elinden geleni yapsa da rakibine üstünlük kuramadı. Diğer son 16 maçları da adeta nefes kesti.

MÜTHİŞ KAPIŞMADA KAZANAN ALİ GÜRBÜZ

Mustafa Taş güçlü rakibi Orhan Okulu karşısında çok zorlansa da rakibinin hatasını iyi değerlendirerek sayıyı aldı. Serhat Gökmen, Osman Kan’ı bastırdı, Enes Doğan deneyimli isim Ertuğrul Dağdeviren karşısında puanlamada galip geldi. Tarihi karşılaşmada Ali Gürbüz, sürekli atak güreşen Feyzullah Aktürk’ü sırt aşağı devirdi. Ancak Feyzullah Aktürk’ün müsabaka boyunca ortaya koyduğu performans ayakta alkışlandı. Çeyrek finaller yarın (Pazar) 12.00’de başlayacak.

663. KIRKPINAR’DA ÇEYREK FİNALİSTLER

Hüseyin Gümüşalan – Kocaeli
Hamza Özkaradeniz – Kocaeli
Mustafa Arslan – Kocaeli
Ali Gürbüz – Antalya
Enes Doğan – Antalya
Yusuf Can Zeybek – Antalya
Mustafa Taş – Sinop
Serhat Gökmen – Samsun