Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kartepe Belediyesi gözünün yaşına bakmadı! 11 bungalovu yıktı

Kartepe Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri son dönemde artan kaçak bungalovlar için harekete geçti. Uzuntarla Mahallesi SEKA Kamp çevresindeki 11 kaçak yapı yıkıldı.

Kartepe Belediyesi Yapı Kontrol

Kartepe Belediyesi Yapı Kontrol, Fen İşleri, Zabıta Müdürlüğü ve Jandarma ekipleri, alınan önlemler sonrasında Uzuntarla Mahallesi SEKA Kamp çevresinde bulunan kaçak olduğu tespit edilen 11 bungalov ve benzeri yapıların yıkımını gerçekleştirdi.

KONTROLLER SON SÜRAT

Yapı Kontrol Müdürlüğü yetkilileri, 3194 sayılı imar mevzuatı gereği işlemlerin yerine getirildiğini belirterek “Kararlılıkla sürdürdüğümüz kaçak yapıyla mücadelemiz düzenli olarak devam etmektedir. Vatandaşlarımızın da hepimizin geleceğini ilgilendiren bu önemli konuda duyarlı olmalarını rica ediyoruz” açıklamasında bulundular.

TİTİZLE TAKİP EDİYORUZ

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman, “Sağlıklı ve planlı kentleşme, sürdürülebilir güvenli bir yaşam için hayati bir öneme sahip. Ülkemizde ve dünyada bu konuda maalesef çok üzücü hadiseler de yaşandı. Kartepe’mizi gelecek nesillere sağlıklı ve güvenli bir kent olarak miras bırakmak istiyoruz. Bizler emanetçiyiz. Emanete en doğru şekilde sahip çıkmak bizim temel görevimiz. Bu sorumluluğu da, yasal mevzuat, şehir plancılığı bilimi ve kent estetiği ilkeleri doğrultusunda titizlikle takip ederek yerine getiriyoruz. Kartepe’mizin tüm güzelliklerini koruyacağız.” açıklamasında bulundu.