Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızılcık Şerbeti Alev’i Müjde Uzman Apo Yasak Aşk Yorumu Sosyal Medyayı Ayağa Kaldırdı! “Pembe’de Yalan Hile Var” Deyince Olanlar Oldu! Meğer..

Show TV’nin reyting rekorları kıran dizisi Kızılcık Şerbeti’nde Alev rolüne hayat veren Müjde Uzman olay sözler hayranlarını şoke etti. Saba Tümer’e konuk olan Müjde Uzman dizide Pembe rolüne bürünen Sibel Taşçıoğlu için öyle şeyler söyledi ki bomba üstüne bomba patladı. Meğer..

Show TV'nin reyting rekorları

Her hafta cuma günleri yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisi muhteşem bölümle sezon finali yaptı. Show TV’nin reyting rekorları kıran yapımı Kızılcık Şerbeti olaylı sezon izleyiciyi ekran başına çiviledi. Sibel Taşçıoğlu, Kaan Taşaner, Doğukan Güngör, Sıla Türkoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan gibi ünlü isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev rolüne bürünen Müjde Uzman yapımdan ayrıldı. Son dönemde tükenmişlik sendromu yaşayan Müjde Uzman vedası ardından olay sözler geldi. Meğer Alev..

KIZILCIK ŞERBETİ ALEV’İ MÜJDE UZMAN BOMBA AÇIKLAMA

Televizyon dünyasının en çok konuşulan dizilerinden Kızılcık Şerbeti’nde Alev rolüne hayat veren Müjde Uzman olay sözler geldi. Sezon finaliyle diziye veda eden Müjde Uzman Saba Tümer’e konuk oldu. Müjde Uzman, “Dizide bir sürü yanlış yapılıyor, bir sürü karakter tarafından ve halk nezdinde yanlış kabul edilen şeyler ama ilk bakılan şey evli adamla birlikte olan kadın. Şimdi bu Pembe karakteri mesela dini bütün, telif günah sevap çok iyi bilen, bunlara çok önem veren bir kadın fakat Alev’i hapse attırdı yalanla hileyle hurdayla” dedi.

KIZILCIK ŞERBETİ ALEV PEMBE AÇIKLAMA

Milyonların severek takip ettiği Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev rolüne bürünen Müjde Uzman olaylı rol Pembe için konuştu. “Bu çok daha büyük ve aslında tepki görmesi gereken bir şey ama yok. Diyorlar ki ‘o evli, bu kadın kötü bir kadın çünkü evli adama baktı'” diyen Müjde Uzman, “Şimdi buradan birazcık ülkenin resmini anlıyoruz veya insan psikolojisini ülke de dememek lazım” diye konuştu. Saba Tümer ise destek olarak, “İnsan psikolojisi aynen” yanıtını verdi.