Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Marcao bir adım önde… Her an her şey olabilir!

Kocaelispor yeni sezonun transfer çalışmaları kapsamında golcü arayışını sürdürüyor. Karagümrükspor’dan Marcao ile uzun süredir ilgilenen yeşil siyahlılarda öncelik bu isimle anlaşmak. Elde edilen bilgilere göre Marcao transferi Bruno’ya oranla bir adım daha önde.

Kocaelispor yeni sezonun transfer

Kocaelispor geride bıraktığımız sezon yollarını ayırdığı Tanque’nin ardından futbolcunun yerini bir türlü dolduramadı ve bu kabiliyetsizlik sezon kaybına neden oldu. Yeni sezon öncesi 9 numara pozisyonunda arayışını sürdüren yeşil siyahlılar geride bıraktığımız sezon Karagümrükspor ile iyi bir yıl geçiren Marcao ve Eyüpspor’da şampiyonluk yaşayan Bruno’yu sıcak tutuyor.

SÜPER LİG’E DAMGA VURDU

Özellikle Trendyol 1. Ligi’nde aranan santrafor tipi olmasıyla birçok kulübün radarına giren Brezilyalı golcü Marcao Kocaelispor’un transfer listesinde baş sırada yer alıyor. Marcao son sezon 11 maçta 6 gol atıp, 1 asist yaparak kısa sürede Süper Lig’e damga vurmuş, güçlü fiziği, uzun boyuna rağmen hızı ve bitiriciliğiyle herkesin dikkatini çekmişti. Yönetimin Marcao transferini bitirmeye daha yakın olduğu belirtildi. Olası bir sıkıntıda Bruno’ya dönülecek.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Çorum Futbol Kulübü - Kocaelispor:
Sıradaki Haber Çorum Futbol Kulübü – Kocaelispor: 0-2 “Foto Galeri – Ali Köksal”