Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hull City’den Gökdeniz Bayrakdar için hamle!

İlimizin başarılı lejyonerlerinden Gökdeniz Bayrakdar’ın Süper Lig’de çok sayıda talibi bulunuyor. Genç futbolcu için Hull City’den de yeni bir hamle geldi.

İlimizin başarılı lejyonerlerinden Gökdeniz

GEÇEN SEZON DA İSMİ GEÇMİŞTİ

Gökdeniz’in adı Hull City ile geçtiğimiz sezon öncesinde de geçmiş ancak Bodrumspor Kulübü Başkanı ve Antalyaspor Kulübü Eski Başkanı Ali Şafak Öztürk’ün isteği ile Gökdeniz tüm hakları ile Bodrumspor’a transfer olmuştu. Muğla temsilcisi Gökdeniz transferi için Antalyaspor Kulübü’ne 500 bin Euro bonservis vermiş ve Gökdeniz de başkan Öztürk’ü mahcup etmeyerek Süper Lig’e yükselen Bordumspor forması ile 37 lig maçında 9 gol atmış, 5 de asist yapmıştı.

GALATASARAY İLGİLENİYOR

Müthiş bir sezon geçiren ve Bodrumspor’un şampiyonluğundaki kilit isimlerden birisi olan Gökdeniz yeni sezon öncesi transferin gözde isimlerinden birisi konumunda. 2001 doğumlu futbolcu için İstanbul takımları başta olmak üzere çok sayıda Süper Lig kulübünün ilgisi bulunuyor. Galatasaray Kulübü’nün de Gökdeniz’in transferi için çalışmalar yaptığı biliniyor.

EN AZ 3 MİLYON LİRA BONSERVİS

İzmitli kanat forvet için Ada’dan da temas var. Ünlü televizyoncu ve Fenerbahçe Kulübü yöneticisi Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City’den Gökdeniz için ilgi olduğu öğrenildi. Son derece kuvvetli ve skorer bir kanat oyuncusu olan Gökdeniz’in Bodrumspor ile 2027’ye kadar sözleşmesi bulunuyor. Yeşil beyazlı kulübün Gökdeniz ile ilgilenen kulüplere 3 milyon Euro bonservis istediği de gelen haberler arasında. Gökdeniz’in yeni sezondaki adresinin neresi olacağı merak ediliyor.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Belediye-İş Sendikası Mali İşlerden Sorumlu
Sıradaki Haber Metin Özkan’dan ağabeyi Bayram Özkan için teşekkür