Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aydın Ünlü’den Bülent Sarı’ya: Bir gün o masaya oturmak zorunda kalabilirsiniz

MHP Kocaeli İl eski Başkanı Aydın Ünlü, CHP İl Başkanı Bülent Sarı’nın ‘siyasette yumuşama yerelde olmayacak’ açıklamalarına cevap verdi.

MHP Kocaeli İl eski

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl eski Başkanı Aydın Ünlü, CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı’nın açıklamalarına cevap verdi. Ünlü, Bugün Kocaeli Gazetesi’ni ziyaret eden Sarı’nın “Eskisi gibi il başkanları masası olmayacak. Kentle ilgili yapacağımız bir şey olursa ona da kurulması adına öncülüğü biz yaparız.” sözleri hakkında sosyal medyadan paylaşım yaptı.

SARI’NIN AÇIKLAMALARINA CEVAP VERDİ

Bülent Sarı’nın öyle bir masa kurmayacağını ifade eden Ünlü açıklamasında şu sözlere yer verdi: “Aydınlatalım; CHP Kocaeli İl Başkanı Sayın Bülent Sarı, geçmiş yıllarda kurulan il başkanları masası için de aynı durumun geçerli olduğunu söylemiş.

“ÖYLE BİR MASA KURAMAZSINIZ”

Söz konusu konuşmasında Sayın Sarı, “Eskisi gibi il başkanları masasi olmayacak. Kentle ilgili yapacağımız bir şey olursa ona da kurulması adına öncülüğü biz yaparız” demiş. Sayın başkanım şartlar gereği zaten öyle bir masa kuramazsınız. Her gün şehit haberlerinin geldiği, bombaların patladığı zamanlarda bir araya gelerek ,topluma moral vermek ve şehrin problemlerini çözmek için bir araya gelinmiştir.

SARIBAY’A TEŞEKKÜR ETTİ

Bu anlamda zamanın CHP İl başkanı sayın Cengiz Sarıbay’a gıyabında teşekkür ediyorum ve diğer il başkanlarımızdan saygılarımı sunuyorum. Masayı beğendinizki eski genel başkanınız aynı masayı Türkiye’de kurdu. Bir gün o masaya oturmak zorunda kalabilirsiniz, benden söylemesi.”