Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şeytan Marka Giyer’in devamı geliyor

“Şeytan Marka Giyer” (The Devil Wears Prada) adlı ikonik film, 18 yıl sonra devamı niteliğinde bir projeyle yeniden çekilecek. Meryl Streep ve Emily Blunt’ın yeni filmde rol alacağı konuşuluyor.

"Şeytan Marka Giyer" (The

2006 yılında gösterime giren “Şeytan Marka Giyer” (The Devil Wears Prada) filmi, güçlü kadrosu ve moda dünyasını ele alan hikayesiyle izleyicilerden büyük ilgi gördü ve kült bir yapıma dönüştü. Film, devam filminin olup olmayacağı konusunda uzun süredir merak konusu olmuş ve sonunda Disney’in devam filmi için hazırlıklara başladığı açıklandı.

Devam filminin senaryosunu kaleme alması için ilk filmin senaristi Aline Brosh McKenna ile görüşmeler yapılıyor.

Yeni filmde hangi oyuncuların yer alacağı ise henüz netlik kazanmamış olsa da, hikayenin Miranda Priestly’nin moda dünyasındaki son maceralarını ve değişen dergi yayıncılığı ortamını ele alması bekleniyor.

EN İYİ KADIN OYUNCU

Film, ünlü bir moda dergisinde asistan olarak işe başlayan Andy Sachs’in hikayesine odaklanıyordu. Otoriter genel yayın yönetmeni Miranda Priestly rolünde Meryl Streep’in performansıyla izleyicilerin beğenisini kazandı. Miranda karakteri, gerçek hayatta Vogue dergisinin genel yayın yönetmeni Anna Wintour’a benzetilmişti.

Lauren Weisberger’ın 2003 tarihli romanından uyarlanan film, birçok ödüle layık görülmüştü.Meryl Streep, Oscar Ödülleri’nde En İyi Kadın Oyuncu adaylığı elde etmişti.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 İsrail, Lübnan’ın başkenti Beyrut’un
Sıradaki Haber İsrail Beyrut’un güneyini vurdu!