Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Rus uyruklu olduğu düşünülen dilenci mahalleliyi canından bezdirdi.

Pendik’te Rus uyruklu olduğu düşünülen evsiz bir kadının çevreye rahatsızlık verdiğini iddia edildi. Kavakpınar Mahallesi sakinlerinin korkulu rüyası oldu. 

Pendik'te Rus uyruklu olduğu

Pendik’te Kavakpınar Mahallesinde sokakta yaşayan kadın, yaklaşık 6 aydır sokakta valizleriyle banklarda uyuyor. Rus uyruklu olduğu düşünülen kadın Geçimini para dilenerek sağlıyor. Bireysel ihtiyaçlarını sokakta gideren kadından mahalle sakinleri rahatsız. Mahalle sakinleri, çamaşır suyu gibi kimyasal temizlik malzemeleri koklayan kadından çocukların korktuğunu söyledi.

“Kimse gelip sahip çıkmıyor. Burada sokakta yaşıyor.” diyen Mahalleli Mehmet Eren “İnsanlardan para istiyor, dilencilik yapıyor. Çevreye rahatsızlık veriyor” dedi, İhsan Kılıç, “Polislere belediyeye telefon açtık, geldiler. Buradan gitmiyor. Herhalde çift vatandaşlığı var tahminine göre. Gidip geliyor, buraları kirletiyor. Bir şey de diyemiyoruz. Buralara komple diş macunu döküyor. Çamaşır suyunu maskesinin içine döküyor, çekiyor. Çantasına bir baksan neler var neler. Bu mahallenin başına bela. Birilerinin evinin önüne gidiyor pisliyor. Kimse sahip çıkmıyor. Başımıza bela olmuş, bir şey de diyemiyorsun bir şey yapamıyorsun. Bizim Türkçe dilimizi bilmiyor. İyi yanaştığın zaman aklı yerinde, konuşuyor. Tahminine göre Alt Kaynarca’da kız kardeşi oturuyor. Milletten yemek istiyor, para istiyor. Ne yapacağımızı bilmiyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İsrail’in Lübnan’a yönelik hava saldırıların
Sıradaki Haber Gerginlik havayı vurdu! Beyrut seferleri iptal edildi