Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Olacak iş değil… TFF yine utandırdı!

Yarın (Cuma) saat 20.30’da Türkiye ile İsviçre A Milli Kadın futbol takımları Kocaeli Stadı’nda 2025 UEFA Kadınlar Avrupa Şampiyonası Elemeleri 5. Grup maçında karşılaşacak. Maç öncesi düzenlenen basın toplantısında büyük bir fiyasko yaşandı.

Yarın (Cuma) saat 20.30’da

DÜŞÜNCELERİNİ DİLE GETİRDİLER!

Kadın A Millî Takımımız yarın 2025 UEFA Kadınlar Avrupa Şampiyonası Elemeleri 5. Grup maçında İsviçre’yi konuk edecek. Kocaeli Stadı’ndaki maç saat 20.30’da başlayacak. Kritik mücadele öncesi iki takımın da teknik kurmayları Kocaeli Stadyumunda basın toplantısı düzenledi. İsviçre Kadın A Milli Takım Teknik Direktörü Pia Sundhage ve A Milli Futbol Kadın Milli takımımızın teknik direktörü Necla Kırağası düşüncelerini dile getirdi.

AKIL ALMAZ OLAY

Ancak basın toplantısında büyük bir fiyasko yaşandı. Türkiye Futbol Federasyonu’ndan herhangi bir yetkilinin toplantı zamanında bulunmaması şok ederken bir diğer şok da toplantıda tercümanın hazır olmamasından ötürü yaşandı. Akıl almaz olay karşısında şaşkınlıklarını gizleyemeyen İsviçreli kurmaylar ve basın mensupları enteresan bir toplantıyı geride bıraktılar.

MUHABİRLER TERCÜMANLIK YAPTI

İsviçre Kadın A Milli Takım Teknik Direktörü Pia Sundhage önce İngilizce ardından Fransızca açıklamalar yaparken, gazeteciler ve ajans muhabirleri açıklamaları Türkçe’ye çevirmek durumunda kaldılar. Böylesi bir başıboşluk TFF’deki ilgili görevlilere hiç ama hiç yakışmadı!