Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Baraçlı’nın duyurusu yapıldı! “Kocaelimizi önemli bir kent yapacağız”

KBB Meclis toplantısında yeni Genel Sekreter Hayri Baraçlı’nın resmi duyurusu yapıldı. Kısa bir selamlama konuşması yapan Baraçlı, “Kocaelimizi çok önemli bir kent haline getireceğiz” dedi.

KBB Meclis toplantısında yeni

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Temmuz ayı olağan meclis toplantısı bugün Kocaeli Kongre Merkezinde yapıldı. Toplam 118 gündem maddesinin görüşülerek karara bağlandığı meclis toplantısına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın başkanlık yaptı. Meclis toplantısında gündem maddesi kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yeni genel sekreteri Hayri Baraçlı’nın tanıtımı yapıldı.

“ŞEHRİMİZE KATKISI OLACAK”

Baraçlı ile ilgili konuşan Başkan Tahir Büyükakın, “Benim de genel sekreter olduğum dönem İsatnul’da genel sekreterdi. Kendisi ile görüşmemizde sağ olsun kabul etti. Şehrimize katkısı olacağına yürekten inanıyorum. Tecrübeli bir akademisyen ve bürokrat kendisi” ifadelerini kullandı.

“MUTLU ŞEHRİ OLUŞTURACAĞIZ”

Kısa bir selamlama yapan yeni Genel Sekreter Hayri Baraçlı, “Hepinize teşekkür ediyorum. Meclis üyelerimizin ve başkanımızın da desteği ile Kocaelimizi çok önemli bir kent haline getireceğiz. Ekip arkadaşlarımız ile beraber mutlu şehir Kocaeli’yi hep beraber oluşturacağız” dedi.