Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kırılan koltuklar ihaleye çıkılıyor… 34 bin kişilik stada 5 bin koltuk alınacak…

Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kocaeli Yıldız Entegre Stadyumu’nda koltuk alımı için ihale düzenleyecek.

Kocaeli Gençlik ve Spor

Trendyol 1. Lig’de sezonun açılmasına 1 ay gibi kısa bir süre kaldı. Yeni sezon hazırlıkları devam ederken Kocaelispor müsabakalarının oynandığı Yıldız Entegre Stadyumunda da hazırlıklar sürüyor. Geçtiğimiz sezon stadyumda oluşan zararları onarmaya çalışan Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koltuk alım ihalesi yapmaya hazırlanıyor.

FATURAYI KOCAELİSPOR ÖDEYECEK

Geçtiğimiz sezon 3-2 sonuçlanan Kocaeli Göztepe maçı sonrası deplasman tribününe zarar verilmişti. Stadı onarmak için kolları sıvayan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koltuk alım ihalesi yapmaya hazırlanıyor. Yapılacak ihale kapsamında yaklaşık 5 bin 500 koltuk alınacak. Zararların faturasını ise Kocaelispor kulübü tarafından ödenecek.

İHALE KOCAELİ STADYUMU’NDA GERÇEKLEŞECEK

İhalede kapsamında 500 adet yeşil renkte yaysız şişirme stadyum koltuğu, bin adet siyah yaysız şişirme stadyum koltuğu, 4 bin adet aile tribün koltuğu alınacak. İhalenin yapılacağı adres ise Kocaeli Yıldız Entegre Stadyumu’nda olarak belirlendi. İhalenin sonuçlanmasının ardından ihaleyi alan firma 60 gün içerisinde ürünleri teslim etmek zorunda. Söz konusu ihalenin tarihi ise 12 Ağustos saat 10.30 olarak belirlendi.