Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Kartepedeki kurum vatandaşın parasını aldı işlemlerini tamamlamadı

Kartepede bir noterde vatandaşın parası alındığı halde işlemleri tamamlanmamış, vatandaş mağdur edilmiş.

Kartepede bir noterde vatandaşın

Kocaeli Kartepe 1. Noterliğine giden vatandaş aracın çeki demirini ruhsata işletmek istiyordu ancak bütün işlemleri tamamlayan vatandaş ruhsatta bir şeylerin eksik olduğunu fark etti, tekrar gittiğinde ise sorunlarla karşılaştı.

Çeki demirini ruhsata geçirmek için notere gittiğini belirten şikayet var kullanıcısı Fatih “işlemi yaparken eski ruhsatımda adresim bir önceki oturduğum yerin adresi yazıyordu işlemi yapan arkadaşa belirttim ruhsat değişecek. Değişirken, adres eski onu da yenisiyle değişelim. Sistemde ne yazıyorsa otomatik olarak atacağını söyledi” yeni adresin gözüktüğünü söyleyen görevli sisteme girişini yapmış ve Fatih bey vezneye geçmiş  “ücretimi ödedim, ruhsatım basıldı, bu ruhsatta eski adres yazıyor dedim” ifadelerini kullandı.

PARAMI ALDI TEKRAR PARA İSTEDİ

Şikayet Var kullanıcısı Fatih “Veznedar bana bunun için tekrar işlem yapmam gerektiğini söyledi tekrar para ödemem gerekiyormuş” Farklı noterleri arayan vatandaş, “Bilgi aldım, değişirken yenisini yazması gerektiğini söylediler. Oradaki kişi ısrarla işlemimi yapmadı, paramı aldı. Hesap soracak, şikayet edecek kimsede yok.” ifadelerini kullandı.