Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kadın muhtara yapılan saldırı hakkında açıklama: Şiddetle kınıyoruz!

Kandıra Selametli Muhtarı ve belediyede görevli sağlık personeli Sevinç Bayrak, resmi görevdeyken saldırıya uğradı. Saldırısı sonrası Kocaeli Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Altıntaş, gazetemize yaptığı açıklamada saldırıyı şiddetle kınadıklarını ifade etti.

Kandıra Selametli Muhtarı ve

Olay önceki gün Kandıra’da meydana geldi. Edinilen bilgi ve iddialara göre bir şahıs, Kandıra Selametli Muhtarı ve belediyede görevli sağlık personeli Sevinç Bayrak’a saldırdı. Resmi bir görev için gittiği Kandıra’da aracını park ettiği sırada bölgedeki esnaflardan olduğu öğrenilen Şaban Kantar ile münakaşa yaşadı.

YUMRUKLADI

Kavganın şiddetlenmesinin ardından Şaban Kantar isimli şahsın Sevinç Bayrak’ın arabasını hedef alarak camlarını yumrukladığı iddia edildi. Yaşanan olayın adından Bayrak karşı taraftan şikayetçi olurken muhtarın arabasını yumruklayan şahsın ise karakoldaki işlemlerin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.

ALTINTAŞ’TAN KINAMA

Yaşanan olay tepki çekerken, gazetemize açıklama yapan Kocaeli Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Altıntaş, saldırıyı şiddetle kınadıklarını ifade etti. Altıntaş’ın yaptığı açıklama şu şekilde;

“Kocaeli’nin Kandıra ilçesi Selametli Köyü Muhtarımız Sevinç Bayrak’a şiddetle kınadığımız yumruklu bir saldırı olmuştur. Muhtarımız ile görüşerek kendisine geçmiş olsun dileklerimizi ilettim. Kendisinin yanında olduğumuz ve ne gerekiyorsa yapacağımızı söyledim. Bu saldırıyı Kocaeli Muhtarlar Derneği olarak Kocaeli’nin tüm muhtarları adına şiddetle kınıyoruz.”

KOCAELİ MUHTARLAR DERNEĞİ BAŞKANI İLHAN ALTINTAŞ