Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kenya’da 42 kadını öldüren seri katil gözaltına alındı

Kenya’nın başkenti Nairobi’de eski bir taş ocağı olarak kullanılan çöplükte kadın cesetlerinin bulunmasıyla ilgili gözaltına alınan bir seri katil, eşinin de dahil olduğu 42 kadını öldürdüğünü kabul etti. Cesetler çöplükte bulundu.

Kenya'nın başkenti Nairobi'de eski

Polis yetkilileri, 33 yaşındaki Collins Jumaisi’nin ifadesinde eşinin de aralarında bulunduğu 42 kadını öldürdüğünü doğruladı. Olayla ilgili olarak şu ana kadar 9 cesedin bulunduğu bildirildi. Soruşturma Dairesi Başkanı Amin Muhammed, Mukuru semtinde yaşayan Jumaisi’nin kadınları kandırarak tuzağa düşürdüğünü ve ardından cesetlerini taş ocağına attığını açıkladı. Muhammed, Jumaisi’nin ilk cinayetini 2022’de işlediğini ve en son 11 Temmuz’da bir cinayet daha gerçekleştirdiğini belirtti.

EVİNDE PALA VE ÇUVAL BULUNDU

Polis, Jumaisi’nin evinde yapılan aramada çok sayıda cep telefonu, kimlik kartları, bir pala, lastik eldivenler, kadın giysileri, bantlar ve onlarca naylon çuval bulunduğunu açıkladı. Öldürülen kadınların yaşlarının 18-30 arasında değiştiği ve hepsinin benzer şekilde öldürüldüğü belirtildi. Bulunan cesetlerin kimliklerini tespit etmek için DNA testi yapılacağı ifade edildi.Sorgusu devam eden Collins Jumaisi’nin yarın mahkemeye çıkarılması bekleniyor.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İsrail Başbakanı Netanyahu’nun BM Genel
Sıradaki Haber İsrail Beyrut’u vurmaya devam ediyor!