Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kartepe’deki hazırlık maçını Kuveyt U-18 kazandı “65-39”

Sporting Work firması, başta Ortadoğu olmak dünyanın her yerinden Kocaeli’ye sezon hazırlıkları için takımlar getiriyor. Kuveyt U-18 Basketbol Milli Takımının kamp çalışmaları kapsamında Kartepe Hergeleci İbrahim Spor Sakarya ASAŞ ile sıkı bir karşılaşmaya çıktı.

Sporting Work firması, başta

EKSİKLERİNİ GÖRDÜ

Kuveyt U18 Basketbol Milli Takımı Kartepe’deki Özel Maçta Sakarya ASAŞ karşısında sahadan 65-39 galip ayrıldı. Kartepe Hergeleci İbrahim Spor Salonundaki özel maç Sporting Work organizasyonuyla gerçekleşti. Sezon hazırlıkları kapsamında yaptığı özel maçta Çetin Bingöl yönetimindeki Sakarya ASAŞ U-18 takımını güçlü rakibi karşısında eksiklerini gördü.

SERKAN KURT TEŞEKKÜR ETTİ

Faik Ersoy’un sahibi olduğu Sporting Work firmasının Kocaeli Direktörü Serkan Kurt “Spor turizminde birçok yabancı takım sezon hazırlıkları için ülkemizi ve Kocaeli’yi tercih ediyor. Modern spor ve konaklama tesislerinin yanda doğal güzellikleriyle Başsikele ile Kartepe’ye çeşitli branşlarda çok sayıda takımı getirmeyi hedefliyoruz. İlimizdeki spor turizminin gelişmesi için büyük destekler veren projeler geliştiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik Spor İl Müdürlüğümüze teşekkür ediyoruz” ‘dedi.

TEMMUZ SONUNDA DA KUVEYT U-16 BASKETBOL TAKIMI GELECEK

Spor Turizmi ile Türkiyeye başta Ortadoğu olmak üzere dünyanın çeşitli ülkelerinde Spor kulüplerinin sezon hazırlıkları için Türkiye’yi tercih ettiğinin belirten Sporting Work CEO’su Faik Ersoy ve Kocaeli Direktörü Serkan Kurt “Başta Kuveyt olmak üzere Ortadoğu’dan çok sayıda takımı sezon hazırlıkları için Türkiye’ye ve Kocaeli’ye getirmeyi planlıyoruz. Temmuz sonunda da Kuveyt U-16 Basketbol takımını kampını organize ederek bölgemizdeki takımlarla özel maçlar düzenleyeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Çorum Futbol Kulübü - Kocaelispor:
Sıradaki Haber Çorum Futbol Kulübü – Kocaelispor: 0-2 “Foto Galeri – Ali Köksal”