Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ahmet Çalık: Kimse merak etmesin… Karamürselspor sahipsiz değildir!

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de ilimizi temsil edecek olan takımlarımızdan Karamürselspor’da yeni gelişmeler söz konusu. Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık “Kimse merak etmesin… Karamürselspor sahipsiz değildir” dedi.

Bu sezon Bölgesel Amatör

YÖNETİM KURULU DA YER ALDI

Karamürsel Ereğli’de yer alan Kahvaltı Evi’ndeki buluşma Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık’ın himayelerinde gerçekleşti. Karamürsel Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Karamürselspor Kulübü Başkanı Akın Bilgi Başaran, Karamürsel Belediye Başkan Yardımcısı İlkay Kaya, Karamürselspor Kulübü Başkanvekili Baki Karataş ile yönetim kurulu üyeleri de basın toplantısında yer aldı.

GENEL KURULUN YAPILIP GÖREV DEVREDİLMESİ DAHA DOĞRU OLURDU

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık konuşmasında şu ifadelere yer verdi: Öncelikle Akın başkanımıza ve Karamürselspor’u yalnız bırakmayan yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Bizler de yönetime yeni geldik. Kulübün bir önceki yönetimi yorulduklarını beyan edip istifa ettiler. Bunun yerine bir genel kurul yapıp görevi yeni yönetime devretmeleri daha doğru olurdu. Arkadaşlarımızın takdirdir.

CUMHURİYET İLE YAŞIT BİR KULÜP

Karamürselspor ilçemizin takımıdır. Haliyle süreci gözlemledik ve ortada bir boşluk olduğunu fark edince arkadaşlarımızla birlikte devreye girdik. Neticesinde Karamürselspor’umuzu yalnız bırakmama kararını verdik ve kulübümüzün daha başarılı olabilmesi adına mücadele içine girdik. Karamürselspor, Cumhuriyet ile yaşıt bir kulüp. Zaman zaman daha üst liglere de çıktı, alt liglere de düştü. Futbolun içinde bu iniş çıkışlar var.

KURUMSAL YAPILAR OLUŞTURMAK İSTİYORUZ

Karamürsel’i eğitim, spor ve turizm bölgesi haline getirmek istiyoruz. Kocaeli’de sanayisi olmayan tek ilçe olmamıza rağmen turizm ve spor alt yapısına sahibiz. Ancak bu potansiyelimizi şu ana kadar verimli bir şekilde kullanamadık. Bu bakımdan sadece kişilere bağlı olmayan, kurumsal yapılar oluşturmak istiyoruz. Bunun tüm ülkede olmasını arzuluyor ve Karamürselspor için elimizden geleni yapacağımızı deklare ediyoruz.

ALTIN KEMERİ ÖZLEDİK

Futbolda ve basketbolda güzide kulüplerimiz var. Ata sporumuz yağlı güreş Karamürsel’in markası. Ahmet Taşçı ağabeyden sonra altın kemeri Karamürsel’e getiremedik. Bunun özlemini duyuyoruz. Son Kırkpınar’da Sinan Yıldız kendi boyunda ikinci oldu ve boy atladı. Karamürselli kardeşimiz Hüseyin Gümüşalan üçüncü oldu ve Domaniç’te kürsünün en üstünde yer aldı.

AYAĞA KALKACAĞIZ

4 Temmuz Kurtuluş Günleri’nde yelken yarışlarımız oldu. Farklı illerden gelen misafirlerimizi ağırladık. Yine Karamürsel’de ilk kez triatlon yarışları düzenlendi. Çocuklarımızın mücadelelerini herkesin görmelerini arzu ederdim. Daha süreç var. Allah sağlık versin, bizler ilçemiz için elimizden gelen ne varsa yapacağız ve ekonomik durumumuzun azamisini kullanarak ayağa kalkacağız.