Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

DÜNYA GÜZELLERİM TATİLDE BÜLENT ERSOY AYRILIK BOMBASI PATLADI! “Avam Ortam” Deyip Ne Var Ne Yok Ortaya Döktü! Meğer Sebebi..

Bülent Ersoy, Seray Sever, Banu Alkan ve Safiye Soyman’ın yer aldığı Dünya Güzellerim Tatilde programında sesler yükseldi. Perşembe akşamları yayınlanan Dünya Güzellerim Tatilde yeni bölüm öncesi bomba patladı. Bülent Ersoy ayrılığı hayranlarını şoke etti. Meğer..

Bülent Ersoy, Seray Sever,

İzleyicilerin severek takip ettiği Dünya Güzellerim Tatilde programında ayrılık çanları çalmaya başladı. Her hafta perşembe günleri yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkan yapımda Bülent Ersoy her şeyini toplayıp gitti. Her anı olay olan yapımda Bülent Ersoy, Seray Sever, Banu Alkan ve Safiye Soyman kapanmak üzere olan bir oteli yeniden hayata döndürmek için işbaşı yaptı. Show TV sevilen yapım Dünya Güzellerim Tatilde Bülent Ersoy ayrılığının sebebi belli oldu. Meğer makyözü..

DÜNYA GÜZELLERİM TATİLDE BÜLENT ERSOY NEDEN AYRILDI?

Bülent Ersoy’dan şaşırtan ayrılık açıklaması geldi. “Makyörüm olarak çalışan Tolgahan Karataş’ın sokaktan bulup getirdiği bazı erkeklerle uygunsuz davranış biçimleri içerisinde olduğunu duydum” diyerek çalışanının iş akdini fesih ettiğini açıklayan Diva Bülent Ersoy şunları söyledi; “Daha fazla bu avam ortamda kalamayacağımı söyleyip 11. bölümde kendi finalimi verdim ve programdan ayrıldım, şimdi de eve dönüyorum” diye konuştu. Bülent Ersoy’un kendisine iftira attığını söyleyen Tolgahan Karataş ise, “Mesai saatleri dışındaki hayatımın bana ait olduğu vurgusu ile, diğer bütün iddiaları kesinlikle reddediyor ve hukuki haklarımı savunacağımı kamuoyuna duyurmak istiyorum. Bahsi geçen kişinin yapımdan ayrılma isteği için bu durumu bahane edip şahsıma yönelik iftira atmayı seçmiş olması son derece üzücüdür. Bu tür suçlamalar kabul edilemez ve hukuki olarak karşılıksız kalmayacaktır” dedi.