Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İlçenin gündemi: Ereğli’ye haram, Karamürsel’e helal

Aslında gündem olan konu Karamürsel Belediyesi eski Başkanı İsmail Yıldırım’ın dönemine kadar dayanıyor. Ereğli istiyor alamıyor, yeni başkan Ahmet Çalık Karamürsel’e veriyor…

Aslında gündem olan konu

Karamürsel’in en önemli bölgelerinden biri kuşkusuz Ereğli. Mistik bir kasabayı andıran Ereğli, sporda da ilçenin ateşli mahallelerinden biri. Ereğlispor, bölge halkı tarafından da destek gören, ilgiyle takip edilen bir spor kulübü.

İLK OLARAK İSMAİL YILDIRIM’DAN İSTEDİLER

Ereğlispor yönetimi, Karamürsel Belediyesi eski Başkanı, şimdi ise Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın danışmanlığını yapan İsmail Yıldırım’dan, Ereğli’de bulunan eski belediye binasını, Ereğlispor’a tesis yapılması için istiyor. Ancak eski Başkan Yıldırım, buranın yıkılarak meydan yapılacağı gereksiyle binayı spor kulübüne vermiyor.

KARAMÜRSELSPOR İÇİN…

Olayı yeniden gündeme taşıyan gelişme ise Karamürsel’in CHP’li belediye başkanı Ahmet Çalık’ın yaptığı paylaşım. Yıllardır Ereğlispor’un istediği mahalledeki belediye binasının Çalık tarafından Karamürselspor’a verileceği ortaya çıktı.

“TÜM SPOR KULÜPLERİ”

Başkan Ahmet Çalık dün sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, “Sporun kenti Karamürsel’imizi Yeni Bir Spor Tesisini Kazandırıyor Olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Bölgesel Amatör Lig’inde mücadele edecek olan ilçemizin
Takimi Karamürsel Spor Kulübümüzün ve diğer branşlarda mücadele eden tüm Spor Kulüplerimizin yararlanabileceği Spor Tesisini yerinde inceledik. Spor ve Sporcunun her zaman yanında olacağımızı belirtiyor, Tesisimizi en hızlı bir sekilde yetiştirip Hizmetinize sunacağız” ifadelerini kullandı.

TEPKİLİLER

Başkan Ahmet Çalık her ne kadar, “Tüm spor kulüplerimizin yararlanabileceği tesis” ifadesini kullansa da, Ereğli halkı binanın mahallelerinin takımı Ereğlispor’a verilmesini istiyor. Son günlerde kentin en çok konuştuğu konu ise bu mesele oldu. Ereğlililer, “Ereğli’ye haram, Karamürsel’e helal” diyerek tepkilerini dile getiriyor.